slygeo87 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Mια delorean και ένα gatorade.Μάλιστα μάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Mια delorean και ένα gatorade.Μάλιστα μάλιστα. Kαι που πηγαινε η delorean σε καποιες ταινιες?Το gatorade τι περιεχει που και καλα βοηθαει στην πιο γρηγορη αναπληρωση υγρων? (Το μαμησα ε?)Προφανως εχουν σχεση με το θεμα της ταινιας και οχι με τον τιτλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δεν νομίζω ότι έχω ξαναδεί delorean στην ζωή μου κάπου αλλού εκτός από το Back to the future. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Back to the future η delorean αλλά το gatorade ωρέ που παέι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δεν νομίζω ότι έχω ξαναδεί delorean στην ζωή μου κάπου αλλού εκτός από το Back to the future. Μεσα εισαιΠου μπορουσε να πηγαινει η delorian?Εκει λοιπον εξελισεται και η ταινια που λεω. αλλά το gatorade ωρέ που παέι; Και γω περιμενα πως αυτο θα με προδωσει(Οπως λεω και πανω,τι περιεχει το gatorade παιδες?).2006 η ταινια που αναφερομαι.Μια λεξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ελπίζω να μην έβαλες πάλι το back to the future...έχει μπει καμιά 10αριά φορές. =ρ Xμ...τι περιέχει, δεν μου 'ρχεται, αλλά άσε μήπως το βρουν τα άλλα παιδιά. /εντιτ: Ο φακ, γιου αρ φαστ μποϊζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ας βάλει όποιος έχει κάποια ιδέα (σε βλέπω ορεξάτο slygeo). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δέν είναι το back to the future ρε παίδες μη μπερδεύεστε.. Μία λέξη λέει ο άνθρωπος ;p The original Gatorade contained water, sucrose (table sugar) and glucose-fructose syrups, citric acid, fish oil, sodium chloride (table salt), sodium citrate, monopotassium phosphate,and flavoring/coloring ingredients. Some Gatorade flavorings use brominated vegetable oil as a stabilizer. Xmmmmm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Το Gatorade είναι ένα επιστημονικά μελετημένο μείγμα νερού, υδατανθράκων και ηλεκτρολυτών, το οποίο αναπληρώνει άμεσα τα υγρά Αν δεν βοηθησα,την δινω την ταινια.Κωμωδια ειναιΕιχα την εντυπωση πως ειναι γνωστη(την ειχα βαλει στο αλλο παιχνιδι με τα pic και την βρηκε καποιος κατευθειαν) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:56 ---------- Ηere goes the ποταμι: Idiocracy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 εεεε λογικό να μη τη βρίσκει κανείς, ποιος κάθεται να δει ταινία με πρωταγωνιστή το luke wilson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 εεεε λογικό να μη τη βρίσκει κανείς, ποιος κάθεται να δει ταινία με πρωταγωνιστή το luke wilson Mπα δεν ειναι ο πρωταγωνιστης που κανει καλη την ταινια στην συγκεκριμενη περιπτωση,οσο το καυστικο χιουμορ της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenso Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 "What are electrolytes,do you even know ?!? " Κι εγώ καλή τη βρήκα. Επίσης,Gi0,η υπογραφή σου θα λειτουργούσε εξαιρετικά ως χιντ. =) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 "What are electrolytes,do you even know ?!? " Κι εγώ καλή τη βρήκα. Επίσης,Gi0,η υπογραφή σου θα λειτουργούσε εξαιρετικά ως χιντ. =) Σωστος Που ησουν ρα πριν απο λιγες ωρες?Λεω και γω,κανεις??? Ας βαλει καποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αν το έβρισκε κανένας πραγματικά όμως θα ήταν στημένο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 [/color]Ηere goes the ποταμι: Idiocracy Την έχω δει την ταινία αλλα ανάθεμα αν θυμάμαι κάτι για electrolytes.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:52 ---------- Αν το έβρισκε κανένας πραγματικά όμως θα ήταν στημένο! Tbh έκανα μια εκτενή αναζήτηση στο άλλο θέμα που είπε ο Gi0 οτι την είχε ποστάρει.. Το είδα το Idiocracy αλλα δεν μου πέρασε κάν απο το μυαλό οτι ήταν αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα