zenso Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Επειδή τη ταινία δεν την έχω δει, τι είδους συνειρμός προκύπτει με τη κούπα και τη καυτερή σάλτσα; Είναι άμεση αναφορά,τίποτα ιδιαίτερο ή περίπλοκο. Δύο απ'τους πρωταγωνιστές βάζουν παντού brown sauce,σε τσάι/καφέ/φαγητό,και είναι χαρακτηριστικό. ' That's fockin delish,man! ' Ένιχού, όποιος θέλει να βάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Άντε να δούμε... Έχετε περιθώριο μίας ώρας, μετά φεύγω για δουλειά και μετά για επαλήθευση, μεταμεσονύκτια... Βαθμό δυσκολίας δεν βάζω γιατι δεν τα καταφέρνω σε αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Το λοιπόν, έχουμε μια μελισσούλα που κάνει οραλ σεξ σε ένα λουλούδι...=ρ 5 πολιτικούς ΗΓΕΤΕΣ... ...και τη μορφή...το φαινόμενο της Κορινθίας, το μύθο...τη κινηματογραφική περσόνα...το αστείρευτο ταλέντο...το φαινόμενο...ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ... Ποιά ταινία μπορεί να είναι; =ρ =ρ =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Επέστρεψα... Ούτε μια προσπάθεια πέρα απο μια γενική επισκόπηση???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Τι να πω... εμένα συνειρμικά μου ήρθε το Ηλίθιος και Πανηλίθιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Τι να πω... εμένα συνειρμικά μου ήρθε το Ηλίθιος και Πανηλίθιος. :lol::lol::lol: ...αφησες απ εξω 4 πανηλιθιους!Αν κολλησεις και την μελισσα καπου,τιμητικα πρεπει να εισαι ο επομενος που θα βαλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenso Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Tough one. Ας δοκιμάσω κι εγώ με το Be(e)ing There. Έχει μέλισσα στον τίτλο (sort of), και βλάκες πολιτικούς/βασικό χαρακτήρα στην υπόθεση. =) but i sense failure Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Πολύ fail το συνειρμικά με την υπόθεση..Το συνειρμικά με τον τίτλο είχε κάποια πλάκα..Άντε να καταλάβεις από μια μέλισσα και τον στάθη ψάλτη τι γίνεται στην ταινία..Ενώ με τον τίτλο θα έλεγες μελισσοκόμος ψάλτης!:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Χαχαχαχα... Επειδή την κάνω για ένα 3ήμερο θα το δώσω για να προχωρήσει το παιχνίδι. Ηταν το ''Sex, Lies And Videotapes''. Καλά να περνάτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Χαχαχαχα... Επειδή την κάνω για ένα 3ήμερο θα το δώσω για να προχωρήσει το παιχνίδι. Ηταν το ''Sex, Lies And Videotapes''. Καλά να περνάτε. Α, ήταν καλό τελικά! Ας βάλει όποιος θέλει να συνεχίσουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Eυκολάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenso Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ρirates οf the Caribbean? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Όχι...όχι...και πάλι όχι.Γ@μώ τους 10 χαρακτήρες. /εντιτ: λολ ζενσο, you think too much.Δεν είναι συνειρμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenso Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 [deactivate brain] ... .. . Natiοnal Treasure? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ωραίος...συνέχισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα