slygeo87 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Όχι όχι, μη παιδεύεσαι, είναι ακόμα πιο απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Bee Movie; ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Kαλά το πας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zastrifel Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Σαν τίτλος δεν μου θυμίζουν τίποτα οι φωτογραφίες. Σαν στοιχεία της πλοκής, μου θυμίζουν την απαίσια ταινία με το Νick Cage, "The Wicker Man". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Τώρα μου 'ρθε και το "Μια μέλισσα τον Αύγουστο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Όχι...να σκεφτείτε βάσει του post του slipknot. /edit: Όχι, slipknot δεν είναι αυτό, αλλά δώσε μου και το τίτλο στα Αγγλικά καλού κακού. =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Το 'Μια μέλλισα τον Αύγουστο'' είναι ελληνική, δεν έχει ξένο τίτλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Ελληνική είναι αυτή, έπαιζε και η Σμαράγδα Καρύδη. Στο πρώτο post εννοούσα αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 A, ok όχι ξένη είναι.Συνεχίστε...=ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Κολλήσαμε ρε slygeo. Τελείωσες το μπάνιο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μισή ώρα σκέφτομαι και δεν μπορώ να βρω τίποτα. Τι ξέρουμε μέχρι τώρα; Ότι είναι κάποια b-movie; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Πολύ ζόρικος συνειρμός τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenso Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 longshot,αλλά μήπως Be Kind Rewind? =/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 slygeo δωσε κανενα τιπ/φωτο ακομα. Β-movie ή κατι με Bee-s?..η καμια σχεση? Οι φωτο εχουν σχεση με τον τιτλο ή με την υποθεση της ταινιας? longshot,αλλά μήπως Be Kind Rewind? =/ Χμμ!Λες?Το"kind"δεν μου κολλαει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenso Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Χμμ!Λες?Το"kind"δεν μου κολλαει.. Ναι,χλωμό. Ίσως σε φάση γκουρού, "Change your life for the better" --> give and receive, kindness.. Bollocks και το rewind επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα