Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Space odyssey?

...αν και μολις ειδα τον Jack μου ρθε Lost in..space(τι σκεφτηκε ο ποιητης με τον Ελυτη?:rolleyes:)

Και αν δεν το πετυχα..

με κάτι υπερβολικά εύκολο 1/5 για να πάρουμε μπρος:
Nα αισθανομαι μειονεκτικα μεσιε?:-)

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ... Για αυτό πάντα το γούσταρα αυτό το παιχνιδάκι. Γιατι τα μυαλά μας οργιάζουν όταν οι εικόνες απο μόνες τους δίνουν τον τίτλο...

I am sorry but, no!

• Moderators
Δημοσ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ... Για αυτό πάντα το γούσταρα αυτό το παιχνιδάκι. Γιατι τα μυαλά μας οργιάζουν όταν οι εικόνες απο μόνες τους δίνουν τον τίτλο...

I am sorry but, no!

Οντως μαμαει:lol:..εχω ενα σωρο μπουρδες να πω αλλα το προφανες δεν μου βγαινει:X

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον,fox ο ενας Αλεπουδελης ο αλλος,δεν μπορει κατι με κυνηγι αλεπους θα χει να κανει!:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Έχω ένα πιο τρελό

Shaolin Ulysses: Kungfu Monks in America :-D:-D:-D

Οδυσσέας, χαμένος(lost) σαν τους μοναχούς στην Αμερική...κάτι τέτοιο τελοσπάντων...:-):-):-)

(καλά αυτή πρέπει να είναι τρελή ταινία, ποιότητα))

Επισκέπτης
Δημοσ.
Lost in Translation μήπως?

Καλά, άμα είναι αυτό, με τη λογική Fox - Αλεπουδέλης (translation) και φυσικά Lost (Jack) κτλ, τότε είναι φοβερό!

• Moderators
Δημοσ.

Sellers αν ειναι αυτο που λεει ο Manuel σ εφαγα.Πολυ καλο!!..αλλα μην μου πεις προφανες με 1/5 ευκολια:-D

Δημοσ.

Τώρα σχόλασα μάγκες μου...

Έχω πέθάνει. Το Lost in Translation με σκότωσε, αλλά ο B για Βαγγέλης έπιασε το σκεπτικό μου.

Gi0 βάλε το επόμενο αν θες μια που έκανες τόσες προσπάθειες γιατί βλέπω ότι ο Βαγγέλης δεν είναι μέσα και όταν μπει του δίνουμε την σιρά του, ε ???

• Moderators
Δημοσ.

Gi0 βάλε το επόμενο αν θες μια που έκανες τόσες προσπάθειες γιατί βλέπω ότι ο Βαγγέλης δεν είναι μέσα και όταν μπει του δίνουμε την σιρά του, ε ???

Βαλε κ αλλη mate αν αντεχεις ή καλυτερα να περιμενουμε τον V.Kλεινω για να παω για υπνο:-)

Cheers!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...