Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Space odyssey? ...αν και μολις ειδα τον Jack μου ρθε Lost in..space(τι σκεφτηκε ο ποιητης με τον Ελυτη?) Και αν δεν το πετυχα.. με κάτι υπερβολικά εύκολο 1/5 για να πάρουμε μπρος:Nα αισθανομαι μειονεκτικα μεσιε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 ΧΑΧΑΧΑΧΑ... Για αυτό πάντα το γούσταρα αυτό το παιχνιδάκι. Γιατι τα μυαλά μας οργιάζουν όταν οι εικόνες απο μόνες τους δίνουν τον τίτλο... I am sorry but, no! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 ΧΑΧΑΧΑΧΑ... Για αυτό πάντα το γούσταρα αυτό το παιχνιδάκι. Γιατι τα μυαλά μας οργιάζουν όταν οι εικόνες απο μόνες τους δίνουν τον τίτλο... I am sorry but, no! Οντως μαμαει..εχω ενα σωρο μπουρδες να πω αλλα το προφανες δεν μου βγαινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenso Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Lost in Translation μήπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Emilie Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Το βλέμμα του Οδυσσέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Λοιπον,fox ο ενας Αλεπουδελης ο αλλος,δεν μπορει κατι με κυνηγι αλεπους θα χει να κανει!:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Emilie Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Έχω ένα πιο τρελό Shaolin Ulysses: Kungfu Monks in America :-D:-D Οδυσσέας, χαμένος(lost) σαν τους μοναχούς στην Αμερική...κάτι τέτοιο τελοσπάντων...:-) (καλά αυτή πρέπει να είναι τρελή ταινία, ποιότητα)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 ο κύκλος των χαμένων ποιητών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Lost in Translation μήπως? Καλά, άμα είναι αυτό, με τη λογική Fox - Αλεπουδέλης (translation) και φυσικά Lost (Jack) κτλ, τότε είναι φοβερό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Sellers αν ειναι αυτο που λεει ο Manuel σ εφαγα.Πολυ καλο!!..αλλα μην μου πεις προφανες με 1/5 ευκολια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Τώρα σχόλασα μάγκες μου... Έχω πέθάνει. Το Lost in Translation με σκότωσε, αλλά ο B για Βαγγέλης έπιασε το σκεπτικό μου. Gi0 βάλε το επόμενο αν θες μια που έκανες τόσες προσπάθειες γιατί βλέπω ότι ο Βαγγέλης δεν είναι μέσα και όταν μπει του δίνουμε την σιρά του, ε ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Gi0 βάλε το επόμενο αν θες μια που έκανες τόσες προσπάθειες γιατί βλέπω ότι ο Βαγγέλης δεν είναι μέσα και όταν μπει του δίνουμε την σιρά του, ε ??? Βαλε κ αλλη mate αν αντεχεις ή καλυτερα να περιμενουμε τον V.Kλεινω για να παω για υπνο Cheers! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Καλώς, βάζω ωραίο παιχνίδι btw, σκεφτόμουν κι εγώ να το ξεθάψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeterHeppner Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 The Foutntain ? εεεε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teaser Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Η πηγή της ζωής? edit: Τώρα είδα το αποπάνω, με πρόλαβες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα