Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 that was funny. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
porco_rosso21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 2\5 ευκολο πιστευω για οσους το εχουν δει..:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Η μούμια! Τρέχανε μέσα σε πυραμίδες σε όλη την ταινία (αν θυμάμαι καλά, γιατί περάσαν και τόσα χρόνια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
porco_rosso21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 xaxa,oχι,αλλα τι τρεχαλα ριξανε κ αυτοι τοτε,χαχαχα,2 ταινιες τρεχανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 xaxa,oχι,αλλα τι τρεχαλα ριξανε κ αυτοι τοτε,χαχαχα,2 ταινιες τρεχανε... Χεχε, μου θυμίζει την περιγραφή του Kevin Smith για τα Lord Of the Rings (αν και δεν τα έχω δει). Όσοι έχετε όρεξη, enjoy: http://www.youtube.com/watch?v=79tzQ8AT7bM Γενικά (όπως έχουμε ξαναγράψει εδώ στο φόρουμ) είναι απόλαυση να τον ακούς να λέει ιστορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
porco_rosso21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Χαχα,βγηκαμε oftopic τωρα,αλλα λεει ακριβως τα ιδια που λεει κ ο Ρανταλ,στο clerks 2,χαχα,γαματοο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenso Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Asretix & Obelix : Mission Cleopatre? Αν είναι αυτό,βάζει όποιος θέλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
porco_rosso21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Nope...ας βοηθησω λιγο ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
porco_rosso21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Πολυ ζορισμα πεφτει,μαλλον εγω βαζω δυσκολα τελικα κ δεν το καταλαβαινω...:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
porco_rosso21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Σορυ γιατην καθυστερηση,ειμαι εκτως pc λογω γιορτων κτλ,κ ...Gallipolis η ταινια,Πητερ Γουιαρ,με Μελ Γκιμπσον...ας βαλει οποιος ναναι γτ pc παλι σε μερικες μερες για μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Άντε ρε παίδες ας βάλει κάποιος να συνεχίσουμε... Θα έβαζα αλλά δεν μου ρχεται κάτι πρόχειρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
porco_rosso21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Επ,το ξεχασαμε μου φενεται εδω το τοπικ...τεσπα,μιας κ δεν βαζει κ κανεις... ευκολο...2/5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 ο μεγάλος λεμπόφσκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
porco_rosso21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Σωστοοος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Και αυτό το παιχνιδάκι μαμούσε και έδερνε... Το ξαναξεκινάω λοιπόν με κάτι υπερβολικά εύκολο 1/5 για να πάρουμε μπρος: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα