Akujin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 παιδιά το δίνω στα spoilers, σόρι αλλά δείτε το εκεί για να συνεχίσουμε γιατί είναι άκυρο όσο το σκέφτομαι, χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Εννοείς ότι γράφεις την απάντηση στα spoilers και τόση ώρα μας παιδεύεις???? :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δεν βγάζω άκρη... :-D:shock: Aku κάπνισες τίποτα σήμερα??? (:devil:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 hahahah!! παιδιά σόρι, ελπίζω να μην νευρίασα κανέναν. αφού σας έλεγα από την αρχή ν' αρχίσετε ν' ανοίγετε σιγά-σιγά τα spoilers. έδινα εκεί τις απαντήσεις λίγο-λίγο. δείτε τες αν δεν τις έχετε δει και μετά συνεχίζουμε/βάζει όποιος θέλει+να με συμπαθάτε.... χιχιιχι οκει, δεν ήταν και ο καλύτερος συνειρμός, δεν ξέρω πως μου ήρθε!! συνεχίζουμε.... ίσως και να είναι ο χειρότερος συνειρμός so far, χεχε, συνεχίζουμε συνεχίζουμε, ξεχάστε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Akujin, ένα έχω να πω: WHAT?! Αφού στο spoiler έλεγες ότι δεν είναι αυτό, τώρα μας λες ότι είναι αυτό; Και τι περίμενες, μπας και κάποιος το έλεγε ενώ μας είχες διαβεβαιώσει ότι δεν ήταν. You're crazy man! I like that. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 hahahah, απίστευτο τελικά. αφού στο τελευταίο σπόιλερ έλεγα ότι είστε ψάρακλες που πιστέψατε το προηγούμενο spoiler ότι δεν είναι το Shining δηλαδή. εντάξει, τρέλα... συνεχίζουμε και σόρι αν σας έπρηξα! αλλά όντως τώρα που το βλέπω το last spoiler, καταλαβαίνω. έπρεπε να προσθέσω κι ένα "συνεχίστε" να γίνει πιο κατανοητή η πλάκα... τεσπα, ελπίζω να γελάσατε έστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Βρε, το "είσαι και ψάρακλας, όλο κουμπιά πατάς", ερμηνεύεται ως "σιγά μην σου έλεγα και την ταινία μέσα στα spoilers. Να το βρεις μόνος σου!" Μήπως η αλήθεια είναι ότι είχες σκεφτεί κάποιο διεστραμμένο συλλογισμό που τώρα ντρέπεσαι να εξομολογηθείς; Λοιπόν, μακρύ αντικείμενο μέσα σε τρύπα... δεν νομίζ..ΑΠΑΠΑ!!! AKUJIN, ΝΤΡΟΠΗ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 ο συνειρμός μου ήταν με το shining, ήταν αρκετά άκυρος και το όλο θέμα με τα spoilers ακόμη πιο πολύ. το κορυφαίο είναι κι ότι δεν θέλετε να το πιστέψετε! ε πολυ γελιο η φαση, εχω καει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Κι όμως δεν ήταν τόσο άκυρο, όταν διάβασα δεύτερη φορά όλα τα spoilers και είδα τη λάμψη πάνω στο αυτοκίνητο, είπα μπας και είναι όντως το Shining και μας το παίζει τρελίτσα! Ωραίος Akujin, μας έδωσες την απάντηση από το πρώτο post και δεν το κατάλαβε κανείς μας! Ποιος συνεχίζει ρε παιδιά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 οποιος θελει ελευθερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 την πατήσατε που αργήσατε, ξαναβάζω εγώ 3.5/5 (όχι τίτλος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ceridwen Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 life of Brian? romanes eunt domus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 well done, συνεχίζεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ceridwen Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 θενκς! δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλό 2.5/5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ceridwen Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 η πρώτη ήταν ο τίτλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα