republican Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 ο νευρικός εραστής... χιχιχι... Ποιος από τους 2 είναι ο νευρικός και ποιος ο εραστής???:lol: Εγώ δεν έχω ιδέα ποια ταινία του Γούντι Άλεν είναι, αλλά θα τζογάρω με τους Μικροαπατεώνες! Εδιτ: Μόλις διάβαζα ένα άρθρο για τον Γούντι και μου ήρθε η απάντηση ως από μηχανής θεός.... "Συμφωνίες και ασυμφωνίες", ο ελληνικός τίτλος του Sweet and Lowdown! Το 'χω, ε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Strangelove Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Συμφωνίες (λόγω Μπετόβεν) και ασυμφωνίες (λόγω Γιώργου-Βαγγέλη) (πως στο διάολο προέκυψε αυτός ο τίτλος από το Sweet and lowdown; ) Edit φτου... με πρόλαβαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Στο τσακ Dr! Αν έχεις τίποτε πρόχειρο πάντως συνέχισε εσύ γιατί δε μου έρχεται καμιά έμπνευση τέτοια ώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Σωστοί... (για το το τυπικό της υπόθεσης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Άντε να βάλω τελικά..! Ένα ευκολάκι, όχι τίτλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 kill bill, right? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Of course, Akujin!! Your turn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 5/5 [όχι τίτλος] hint που ρίχνει την δυσκολία: το αμάξι είναι απλά βοηθητικό στοιχείο, χρησιμεύει ως αναγωγή, ας πούμε hint#2: ο τίτλος κρύβεται μεσα στην φωτο giveaway: με λίγη φαντασία και reverse angle, θα σας έρθει τι, ακόμη? προσθέστε κι ένα τσεκούρι στην φαντασία σας! τίτλος φυσικά και δεν είναι το shining. μόνο αυτό σκέφτηκες μέχρι τώρα? ! είσαι και ψάρακλας... όλο κουμπάκια πατάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spid_x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 μηπως ειναι τραγουδι? "Ο χαρος βγηκε παγανιά" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip1400 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Crash ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 όχι αν και ήταν το πρώτο που είχα στο μυαλό μου όταν είδα την εικόνα τυχαία στο νετ. μετά μ' έπιασε κάτι και είπα να το δυσκολέψω. σας παραπέμπω στα hints μου σιγά-σιγά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QSpec Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Βασισμένος στο hint 2 και στο giveaway, The Crow? (πινακίδα αμαξιού) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 όχι. βασικά είναι λίγο περίεργος ο συνειρμός μου, οπότε μην σας κουράζω, σας παραπέμπω στα hints Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Πρέπει να έχεις κάνει πολύ περίεργο συνειρμό πράγματι Akujin!! Θα ρισκάρω με ένα U-Turn, αν και δε νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 The Invisible ??? Τι είναι reverse angle ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα