republican Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Σορρυ για την καθυστέρηση παιδιά, έπρεπε να λείψω για λίγο. Κανείς μέχρι στιγμής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
attosecond phaser Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Murder on the Orient Express Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Nope! Περιμένω λίγο ακόμη και δίνω giveaway photo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 OK, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σας οδηγήσω απευθείας στον τίτλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Το είχα από την πρώτη, μια που το είδα μέσα στο μήνα που πέρασε και (όπως καταλαβαίνει κάποιος που έχει δει την ταινία) πήγε κατ' ευθείαν εκεί το μυαλό μου, χωρίς μάλιστα να νιώθω ότι υπάρχουν πολλές ελπίδες να έχω δίκιο! Με την δεύτερη καταβεβαιώθηκα! 13 Tzameti! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Ας βάλω και μια πολύ εύκολη, έτσι για να προχωρήσει το παιχνίδι: Όχι τίτλος (φυσικά ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μπράβο ρε Manuel, φυσικά και είσαι σωστός! Ωραία ταινία... Τώρα για τη δικιά σου, κάνω κάτι περίεργους συνειρμούς προς το "The Hours", αλλά μάλλον είμαι μακριά... Ας όψεται η ώρα και το ξενύχτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μπράβο ρε Manuel, φυσικά και είσαι σωστός! Ωραία ταινία... Τώρα για τη δικιά σου, κάνω κάτι περίεργους συνειρμούς προς το "The Hours", αλλά μάλλον είμαι μακριά... Ας όψεται η ώρα και το ξενύχτι! E, κάτι σου αφήνει η ταινία. Δεν ξεχνιέται εύκολα. Σου γαργαλάει το μυαλό για καιρό. Μολαταύτα λυπάμαι, αλλά είσαι πολύύύ μακριά. Χιλιόμετρα! Αν μπορείς σκέψου το αντίθετο από αυτό που έγραψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QSpec Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Τσάι, ρολόι τσέπης... Αυτά μου θυμίζουν άγγλους εμένα. Παρόλα αυτά καμιά συγκεκριμένη ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crisadoum Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 εμένα μου ήρθε στο μυαλό ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Interesting. Πάρτε άλλη μια βοηθητική, στο ίδιο πνεύμα ευκολίας (θεωρώ): Εν τω μεταξύ πιστεύω θα την έχει δει αρκετός κόσμος την ταινία, απλά δεν πάει το μυαλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QSpec Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Χμμ, άγγλοι και χαρτιά; "Lock, stock and two smocking barrels" ή ο "Γκρουπιέρης"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelosjack Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Καμμια αλικη στην χωρα των θαυματων ? Edit οποιος θελει βαζει λογω απουσιας απο το pc για αρκετες μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Συγγνώμη που άργησα (έλειπα όλη μέρα). Το βρήκε ο trelosjack. Alice in wonderland. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crisadoum Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 ας βάλω εγώ κάτι που θέλω, 1,5/5 για όσους το έχουν δει (όχι τίτλος).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα