Νυσταγμένος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Είναι 2 φίλοι? Αυτό είναι ένα στοιχείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανήξερη Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Η απάντηση στο ερώτημά σου βρίσκεται στο σενάριο των ταινιών από τις οποίες προέρχονται οι δυο φωτογραφίες. (Είναι και οι δυο πολύ γνωστές ταινίες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανήξερη Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1974 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Ισως ειναι το the cakemaker ...το οποιο φυσικα δεν εχω δει και αγνοουσα καν την υπαρξη του! Ο γουγλης ομως ειναι φιλος μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανήξερη Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Ναι, αυτό είναι! Στην Ελλάδα δεν ακούστηκε πολύ, παρόλο που παίχτηκε στις αίθουσες με τον τίτλο «Κρυφή Συνταγή». Συνεχίζεις, άμα θέλεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1974 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Έμπνευση!!!! (Ζητω συγγνωμη απο τις κυρίες που παρακολουθουν το νημα ισως και απο τους διαχειριστές του φόρουμ. Αν η φωτο ειναι "καπως too much" θα την αφαιρεσω ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 No Strings Attached; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1974 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δυστυχως οχι! Δεν ειναι αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανήξερη Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Us? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1974 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ουτε αυτο ειναι!! Να βοηθησω απλα λέγοντας πως παντα βαζω αγαπημενες μου ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ταινιες οπότε η ταινια που ψάχνουμε ειναι σιγουρα γνωριμη σας. Συνειρμικά δηλ δεν θα σας δυσκολέψει. (Και επειδη με ρωτησαν....ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...ΟΧΙ!! ΔΕΝ ειναι τιτλος αισθησιακής ταινιας) Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από damian1974 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανήξερη Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Εγώ νομίζω θα μας δυσκολέψει. Παραείναι αφαιρετική η εικόνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Αυτή τη φορά το google σε πηγαίνει σε άλλα μονοπάτια 🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανήξερη Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, vsl είπε Αυτή τη φορά το google σε πηγαίνει σε άλλα μονοπάτια 🤪 Εγώ δεν το επιχείρησα καν. Δεν ήταν δύσκολο να το σκεφτείς πριν το γκουγκλάρισμα Πάντως αν υπήρχε ταινία με τίτλο "Κλειδωμένο τόπικ", θα ταν καλός συνειρμός Μια που 'χουν πέσει και κάτι ελληνικές τελευταία, ας πω και το 'Κορίτσια στον ήλιο' (στάσου, μύγδαλα!). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Sin City? (Θα πέσει λογοκρισία στο topic άραγε? 😉) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1974 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δεν πρόκειται για τον Βόγλη-βοσκό που κυνηγαει τουριστριες! Ουτε για το Sin City!! Ειλικρινα δεν θελω να βαλω αλλη φώτο. Θα ηταν ωραιο να το βρείτε με αυτη. Πως θα βοηθουσα περισσότερο? Με το να πω πως ειναι βραβευμενη ταινια ανω της 15ετιας ή πως ειμαστε στον ΤΊΤΛΟ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα