dekulinkgr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Aααα η 3η φωτο εχει και γραβατες.Οποτε.........δεν εχω ιδεα. 😛
Ανήξερη Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Χαχαχα! Πού τις είδες τις γραβάτες; Κορδόνια είναι και μαξιλάρια. Αλλά δεν έχουν σημασία τόσο τα αντικείμενα όσο το είδος του pattern. Λοιπόν, κι άλλη βοήθεια:
Ανήξερη Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Καλέ όχι! Τι σκεφτήκατε; Είδατε σκύλο και ασπρόμαυρο μάλλον, γι' αυτό, αλλά σε άλλο στοιχείο του σεναρίου παραπέμπει η φωτογραφία με τον σκύλο (κι έχει σημασία και τι "λέει" ο σκύλος!) και σε άλλο η φωτογραφία με τα πατερνς. Γενικά, κάθε μία φωτογραφία από τις παραπάνω δίνει κι ένα στοιχείο της πλοκής/σεναρίου. Αν έχετε δει την ταινία, είναι εύκολο να τη σκεφτείτε πιστεύω. Και άλλο ένα στοιχείο, που συμπληρώνει την πρώτη φωτογραφία.
Ανήξερη Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Όχι. Όλες οι φωτό είναι από σκηνές/σενάριο κι όχι από τον τίτλο.
Ανήξερη Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Nope. Τελευταία βοήθεια: Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από Ανήξερη
Ανήξερη Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Άλλα δύο στοιχεία πριν... το πάρει το ποτάμι:
Pstathece Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από Νυσταγμένος
Ανήξερη Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Χμμ, περίμενα να την έχετε δει, γιατί είναι σχετικά πρόσφατη και είχε ακουστεί αρκετά όταν είχε βγει. Πάντως και να μην την έχετε δει, μπορείτε να τη βρείτε γκουγκλάροντας κάτι από τα παραπάνω
dekulinkgr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Mε την βοηθεια του google προφανως βρηκα οτι ειναι το Paterson. Δεν την εχω δει οποτε και για αυτο δεν την εβρισκα.
Ανήξερη Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι, το κατάλαβα! Καλύτερα από το να την έλεγα εγώ μετά από τόσες φωτογραφίες, γι' αυτό σας προέτρεψα να γκουγκλάρετε Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από Ανήξερη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα