johnnieinlab Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 18 λεπτά πριν, vsl είπε Όχι σε όλα. Μέχρι και τα εύκολα, τα κάνετε μόνοι σας δύσκολα😄 Μερικές φορές είναι απλά αυτό που φαίνεται, δε χρειάζονται πολλοί συνειρμοί... the mask?
vsl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, Ανήξερη είπε Aαα, άμα δεν θέλει πολλούς συνειρμούς είναι εκτός θέματος Jojo Rabbit? Το σκέφτηκα κι αυτό, γι' αυτό άλλαξα το "δε θέλει συνειρμούς", στο "δε θέλει πολλούς συνειρμούς"! 😛 Ναι αυτό είναι, έβαλα κάτι εύκολο απλά για να φύγει η σειρά μου χαχα
vsl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Θα πω... RoboCop για να μην κερδίσω και αναγκαστώ να βάλω Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από vsl
Ανήξερη Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, vsl είπε Θα πω... RoboCop για να μην κερδίσω και αναγκαστώ να βάλω Κι όμως αυτό είναι! Σειρά σου
vsl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Ανήξερη είπε Κι όμως αυτό είναι! Σειρά σου χαχαχα για να ακούσω τον συνειρμό σου!
Ανήξερη Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, vsl είπε χαχαχα για να ακούσω τον συνειρμό σου! Αμέσως! Τα λεωφορεία στις ώρες αιχμής είναι η χαρά των.. μακρυχέρηδων, πορτοφολάκηδων κ.λπ. Κι όπου κλέφτης, τσουπ, να κι ο Ρόμποκοπ E;; Ε;;; Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από Ανήξερη
vsl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Ακριβώς αυτό σκέφτηκα και το είπα, ήθελα να σιγουρευτώ! Βάζω λοιπόν...
Ανήξερη Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Xαχαχα! Άντε καλά, δεν ήταν αυτό, να περιμένεις τη σειρά σου για να βάλεις τη φωτό με το φακό. Δίνω βοήθεια για τη δικιά μου, για να μην μπερδευτεί ο κόσμος Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από Ανήξερη
Ανήξερη Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Weiss είπε The Fugitive τότε? Ούτε! Μην ξεχνάς και τη δεύτερη φωτό. Να κι άλλες δύο: Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από Ανήξερη
dekulinkgr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπον η 2η φωτο κραταμε το i didnt do it προφανως και απο την τελευταια patterns ? Για καποιο λογο μου ερχεται το the usual suspects στο μυαλο.Αλλα η 1η εικονα?? Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από dekulinkgr
Ανήξερη Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, dekulinkgr είπε Για καποιο λογο μου ερχεται το the usual suspects στο μυαλο. Διώξ'το όπως ήρθε Από τη δεύτερη φωτό κρατάτε όλο το κόνσεπτ, όχι μόνο το I didn't do it. Η τρίτη εκτός από patterns, δείχνει και τι patterns. Δηλαδή και οι δύο φωτό είναι πιο γενναιόδωρες από ό,τι υπέθεσες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα