damian1974 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Εγω-λογο του στιχου-αμφιταλαντευομαι αναμεσα στο Evolution και στο Inception!!!!! Θα διαλεξω το πρωτο!
Apostol. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δυσκολο ξερω.., ειναι απο το plot της ταινιας ομως. Και αλλο hint: Μόλις τώρα, damian1974 είπε Εγω-λογο του στιχου-αμφιταλαντευομαι αναμεσα στο Evolution και στο Inception!!!!! Θα διαλεξω το πρωτο! Οχι...
Apostol. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Yup. Τα πρωτα hint αναφερονται στο non zero sum game που επαναλαμβανουν και οι δυο πρωταγωνιστες συχνα, και ειναι κυριαρχο θεματικα κατα την διαρκεια της ταινιας.
Ανήξερη Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Το Arrival το έχω βάλει κι εγώ με χταπόδι κάμποσες ταινίες πίσω!
Apostol. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Ανήξερη είπε Το Arrival το έχω βάλει κι εγώ με χταπόδι κάμποσες ταινίες πίσω! Α χαχα σορυ δεν το ειδα, τωρα που την θυμηθηκα θα την βαλω παλι σημερα να την ξαναδω χεχε
Ανήξερη Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δεν το είπα για να απολογηθείς Είναι όντως πολύ καλή.
vsl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Άμα θέλει κάποιος/α ας βάλει. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από vsl
damian1974 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Ειναι δεν ειναι αυτο που θα πω...δεν θα συγχωρουσα τον εαυτο μου αν δεν εγραφα την ΤΑΙΝΙΑΡΑ του Σαρλώ...Ο Δικτάκτωρ.
Ανήξερη Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 41 λεπτά πριν, vsl είπε Άμα θέλει κάποιος/α ας βάλει. Wieder Schnurrbart... 🤔 Θα πω το Duck Soup.
vsl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι σε όλα. Μέχρι και τα εύκολα, τα κάνετε μόνοι σας δύσκολα😄 Μερικές φορές είναι απλά αυτό που φαίνεται, δε χρειάζονται πολλοί συνειρμοί... Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από vsl
Ανήξερη Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Aαα, άμα δεν θέλει πολλούς συνειρμούς είναι εκτός θέματος Jojo Rabbit?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα