vsl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1974 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Εγω-λογο του στιχου-αμφιταλαντευομαι αναμεσα στο Evolution και στο Inception!!!!! Θα διαλεξω το πρωτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostol. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δυσκολο ξερω.., ειναι απο το plot της ταινιας ομως. Και αλλο hint: Μόλις τώρα, damian1974 είπε Εγω-λογο του στιχου-αμφιταλαντευομαι αναμεσα στο Evolution και στο Inception!!!!! Θα διαλεξω το πρωτο! Οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Arrival; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostol. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Yup. Τα πρωτα hint αναφερονται στο non zero sum game που επαναλαμβανουν και οι δυο πρωταγωνιστες συχνα, και ειναι κυριαρχο θεματικα κατα την διαρκεια της ταινιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανήξερη Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Το Arrival το έχω βάλει κι εγώ με χταπόδι κάμποσες ταινίες πίσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostol. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Ανήξερη είπε Το Arrival το έχω βάλει κι εγώ με χταπόδι κάμποσες ταινίες πίσω! Α χαχα σορυ δεν το ειδα, τωρα που την θυμηθηκα θα την βαλω παλι σημερα να την ξαναδω χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανήξερη Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δεν το είπα για να απολογηθείς Είναι όντως πολύ καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Άμα θέλει κάποιος/α ας βάλει. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από vsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Nein nein nein. Das ist nicht "Downfall" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Nein. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1974 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Ειναι δεν ειναι αυτο που θα πω...δεν θα συγχωρουσα τον εαυτο μου αν δεν εγραφα την ΤΑΙΝΙΑΡΑ του Σαρλώ...Ο Δικτάκτωρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανήξερη Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 41 λεπτά πριν, vsl είπε Άμα θέλει κάποιος/α ας βάλει. Wieder Schnurrbart... 🤔 Θα πω το Duck Soup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι σε όλα. Μέχρι και τα εύκολα, τα κάνετε μόνοι σας δύσκολα😄 Μερικές φορές είναι απλά αυτό που φαίνεται, δε χρειάζονται πολλοί συνειρμοί... Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από vsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανήξερη Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Aαα, άμα δεν θέλει πολλούς συνειρμούς είναι εκτός θέματος Jojo Rabbit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα