vsl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Όχι... Ας βοηθήσω γιατί εμένα δε μ' αρέσει να σας βασανίζω😝
Ανήξερη Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Eγώ δεν βοηθήθηκα πάντως Πάλι στον ίδιο συνειρμό με πάει η δεύτερη φωτό - sea level, άρα ακραία καιρικά φαινόμενα, άρα κεραυνοί, άρα ταινίες με φυσικές καταστροφές.
Pstathece Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Είμαι ο μόνος που πάει το μυαλό μου στο "Τζάμπο τζετ στο τρίγωνο του διαβόλου" ?? Ευρέως γνωστό με τον πραγματικό του τίτλο ως "Airport 77" Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από Νυσταγμένος
Maiya Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 o χάρτης δείχνει το πολυνησιακό τρίγωνο, ο Thor είναι θεός οπότε το προβληματικό μυαλό μου δείχνει τη Μοάνα 🤣
Apostol. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μοιαζει ευκολακι ετσι οπως το σκεφτομαι Λεω Cast Away - Tom Hanks 2
vsl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 @Ανήξερη Κράτα τα όλα, εκτός από τις ταινίες με φυσικές καταστροφές, γιατί το σενάριο είναι άλλο. @Νυσταγμένος Άσε το αεροπλάνο και πιάσε άλλο μέσο μεταφοράς. @Maiya Εστίασες σωστά στο χάρτη, αλλά όχι στο ποιος είναι ο Thor. @Apostol. Όχι ευτυχώς δεν είχε/είχαν αυτήν την κατάληξη.
Apostol. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, vsl είπε @Ανήξερη Κράτα τα όλα, εκτός από τις ταινίες με φυσικές καταστροφές, γιατί το σενάριο είναι άλλο. @Νυσταγμένος Άσε το αεροπλάνο και πιάσε άλλο μέσο μεταφοράς. @Maiya Εστίασες σωστά στο χάρτη, αλλά όχι στο ποιος είναι ο Thor. @Apostol. Όχι ευτυχώς δεν είχε/είχαν αυτήν την κατάληξη. Xmm ενδιαφερον
Pstathece Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Πω, με γειωσες άσχημα τώρα Πάντως αν δε μου έλεγες για άλλο μεταφορικό μέσο θα έλεγα και Wonder Woman xD Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από Νυσταγμένος
vsl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Maiya είπε Kon Tiki!!!! 😃 Oh yes!!!
damian1974 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Στο νημα με κερδισες mayia! Πανω που ετοιμαζομουν να το γραψω! Βαζεις!! (Τοση σιγουρια πως ειναι αυτο ομως!!!!!)
Apostol. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Αγαπημενη ταινια sci-fi την τελευταια δεκαετια ,δινω ενα στιχο ασχετο και παμε. You win some you lose some.
Maiya Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Ας βάλει κάποιος άλλος γιατί δε νομίζω να τα πάω καλά, είμαι καινούργια και ανακάλυψα το thread σχετικά πρόσφατα ή βάλε εσύ damian1974 😀
Apostol. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Hint: ! 0 + Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από Apostol.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα