damian1974 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Αγαπημενη ταινια και αυτη Ανηξερη....αλλα οχι...δεν ειναι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Electric dreams = Philip Dick = Blade Runner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1974 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Καταπληκτική ως σκεψη αλλα δυστυχως δεν ειναι αυτη η ταινια που ψαχνουμε! Σας βασανιζω το ξερω...μιας και δεν εχω ασχοληθεί με τον τιτλο της ταινιας ακομα...και τα στοιχεια που εχω δωσει ειναι ολα απο το σενάριο,πραγμα που σημαινει πως για να την βρει καποιος θα πρεπει να την εχει δει. Δεν θα το τραβηξω πολυ ομως ακομα. Δινω ακομα ενα στοιχείο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Weiss είπε Electric dreams = Philip Dick = Blade Runner Παρεμπιπτόντως, το soundtrack του blade runner είναι σύνθεση του Έλληνα Βαγγέλη Παπαθανασίου (Εγκυκλοπαιδική γνώση απλώς) Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από Νυσταγμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανήξερη Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Ε, κρατιόμουν τόση ώρα, αλλά τώρα που μπήκε και η φωτό με την ξανθιά, θα το πω: Οι θαλασσιές οι χάντρες. https://www.youtube.com/watch?v=liIVUrGgPoc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1974 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδη ξέρω πως το επίπεδο των συμμετεχόντων στο παιχνιδι ειναι υψηλο,πολυ φοβαμαι πως ισως εγω κανω κατι λαθος και δεν την περιγραφω την ταινια σωστά! Εχουμε και λεμε: 1)Φωτο μουστακι-ο πρωταγωνιστής μας εχει χαρακτηριστικό μουστακι σε ολη την διάρκεια της ταινιας. 2)Φωτο επιστολης-ο φιλος μας δουλευει σε μια εταιρια συντασσοντας προσωπικες επιστολες για ατομα που δυσκολευονται να το πραξουν μονοι τους. 3)Φωτο together in electric dreams(tied)-εκει πιστεψα πως αποκάλυπτα την ταινια που ψαχνουμε, καθως στην ομωνυμη ταινια (electric dreams) το βασικο θεμα ηταν ο "ερωτας" μεταξυ ενος ανδρα και ενος υπολογιστη με γυναικεία φωνη. Φωτο Samantha Fox-στην ταινια μας το ονομα που δίνει ο πρωταγωνιστης στο προγραμμα τεχνιτης νοημοσυνης με την φωνη της Scarlett Johansson ειναι ακριβως Samantha. Οποτε μας θα εχετε καταλαβει πως μιλαμε για το υπεροχο (κατ'εμε).. P.S Sorry για το brainstorming v1.aDsxMDYxMDU7ajsxODQ5NjsxMjAwOzQ3MDs2OTU Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από damian1974 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Το υπέροχο Her 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Πάντως, ο συλλογισμός ήταν καλός μπορώ να πω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Πήγα αλλού από την αρχή εγώ πάντως, γιατί έψαχνα ακριβώς το συγκεκριμένο σχήμα από μουστάκι και όχι απλά ένα μουστάκι... Συνεχίζω... Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από vsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Πες μου ότι δεν είναι κάποια ταινία Marvel. Πες μου ότι είναι απλά ένας συνειρμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Είναι απλά ένας συνειρμός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1974 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Tropic Thunder μεϊμπι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανήξερη Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Thunder Road? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Όχι, η φωτογραφία δεν έχει σχέση με τον τίτλο της ταινίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανήξερη Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 The Day after Tomorrow? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα