Sellers Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Η Αφροδίτη θέλει να μας παραπέμψει στην Γαλλία??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 όχι, η πρώτη φώτο κάνει συνειρμό με μια σκηνή απ' την ταινία η δεύτερη είναι θεματολογικό hint. τσεκάρω γι' άλλα 5' το insomnia και μετά πέφτω για ύπνο. cheers! edit: happy 2k, Sellers, πάω για νανι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lighter122 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Απο την δευτερη μονο γιατι η πρωτη δεν μου θυμιζει καποια σκηνη V for Vendetta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 κανα chinoise; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Strangelove Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 The dreamers; (από την 2η μόνο ) Edit Βλέποντας και την 3η, μάλλον για αυτό πρόκειται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 κανα sleeper? (δεν έχω ιδέα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Άκυρο ξαναειπώθηκε. Αν και το dreamers απο χτες το είχα στο μυαλό μου καταραμένε strangelove. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 το dreamers είναι. η επόμενη ss θα ήταν από bande a part: --> και giveaway pic θα ήταν ξανά η Αφροδίτη της Μήλου: cheers! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Strangelove Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Ενδιαφέρον. Η Eva Green στον ρόλο της Αφροδίτης. Κάποια στιγμή πρέπει να τη δω αυτή την ταινία Για τη συνέχεια... 5/5 Δεν έχει σχέση με τον τίτλο αλλά με μια σκηνή της ταινίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Για να δουμε... Syriana? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 the royal tenenbaums Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Strangelove Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Πάνω στην ώρα γύρισα. Akujin is the winner. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 3/5 (όχι τίτλος) * το τσεκάρω το θέμα αύριο το πρωί πάλι, πάω για νάνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Όταν βλέπω τέτοιο (δεν ξέρω και πως ακριβώς το λένε) κατευθείαν οι Τρελές σφαίρες μου έρχονται στο μυαλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα