dekulinkgr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Ξεχνα τελειως την 1η φωτο!Επικεντρωσου μονο στο great white.Δεν σου ερχεται κατι ακουγοντας great white???
damian1974 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 American history X! ("Χαιδευτικο" το the Great??seriously?)
Pstathece Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε Ξεχνα τελειως την 1η φωτο!Επικεντρωσου μονο στο great white.Δεν σου ερχεται κατι ακουγοντας great white??? Great White Shark μου έρχεται στο μυαλό.
dekulinkgr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 54 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε Great White Shark μου έρχεται στο μυαλό. Και ποια ταινια σου ερχεται κατευθειαν στο μυαλο????!!!!!!
dekulinkgr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Aυτο ειναι!!! Λοιπον η πρωτη φωτο ειναι στιγματα ( στιγματισε) Η 2η μεγας αλεξανδρος(great) H 3η ασπρο(white) Η ταινια αυτη στιγματισε τους great white σαν τερατα που θελουν να μας φανε. Οταν προβληθηκε το jaws τo 1975 περα απο το οτι ξεκινησε το summer blockbuster ,ειχε αντικτυπο στον κοσμο.Πολλοι δεν πηγαινανε παραλια εξαιτιας της ταινιας.Επισης πολλοι μετα κυνηγαγανε καρχαριες.Εγω θυμαμαι οταν την ειχα δει πιτσιρικας αργοτερα,ουτε στην πισινα δεν εμπαινα. Σειρα σου να βαλεις.
Pstathece Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Ωραίος ο συνειρμός σου πάντως. Μου άρεσε. Λοιπόν παίδες. Πάμε εύκολα τώρα, πραγματικά εύκολα όμως. Δε δίνω εξήγηση, δε χρειάζεται.
Pstathece Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Ε ναι. Αυτό είναι το πραγματικά εύκολο. Όχι που βάζετε λευκά background κλπ 😂 Άμα θες βάλε, αν όχι ξαναβάζω κάτι πιο σοβαρό. Ότι θες. 2 1
damian1974 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Oντως ηταν εύκολο! Μιας και προτιμω να βαζω αγαπημενες μου ταινίες θα ποσταρω μια φώτο ...απο μια γνωστη μεν....οχι τόσο διαφημισμενη αμερικανικη ταινία! Ειναι πανεύκολο...δεν θα δυσκολευτείτε. Απλες σκέψεις και γνωσεις χρειαζονται εδώ! Η φώτο απευθύνεται στην ΠΛΟΚΗ του έργου και οχι στον τίτλο
thodoris1985 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα... να μπω σφήνα κι εγώ μιας και βρήκα αυτό το ωραίο thread πριν μερικές μερες. The Pursuit of Happyness ?
damian1974 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Καλως ηρθες στο παιχνίδι Θοδωρή!! Η πρωτη σου απόπειρα δεν ηταν επιτυχημένη δυστυχώς....αλλα συνεχισε δυνατα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα