Νυσταγμένος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Για καποιο λογο εγω και ο vsl ειμαστε καπου στην εποχη του 80, ολο απο τοτε ταινιες λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 10 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε Για καποιο λογο εγω και ο vsl ειμαστε καπου στην εποχη του 80, ολο απο τοτε ταινιες λεμε Ισως επειδη η εποχη εκεινη εβγαλε ταινιαρες!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε Για καποιο λογο εγω και ο vsl ειμαστε καπου στην εποχη του 80, ολο απο τοτε ταινιες λεμε Ααα όχι εδώ παρεξήγησες, ούτε λόγο έχω να είμαι αυτής της εποχής, ούτε τις ταινίες από εκεί προτιμάω, εκτός από το RoboCop φυσικά!😃 18 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Χαρη στο google βρηκα την ταινια Ειναι το loveless?? Και κάπου εδώ θα κλέψω το "γκολ" πάνω στη γραμμή και θα πω "Nelyubov" για να μην πάνε στράφι και οι μπαμπούσκες! εννοείται πως εσύ βάζεις αν είναι αυτό... γιατί είμαι ικανός να βάλω το remake του RoboCop Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από vsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανήξερη Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Xαχαχα! Λοιπόν έχουμε νικητή/νικήτρια τον/την dekulinkgr. Αλλά κι η συμβολή του vsl σημαντική για τυχόν ρωσόφωνο κοινό Είδατε πόσο απλό ήταν; Russia movie lost child κι ιδού! Πολύ το παιδέψαμε! Πάντως πολύ καλή ταινία - λιτή/αφαιρετική αφήγηση που καταλήγει να 'ναι συγκλονιστική. 33 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Ισως επειδη η εποχη εκεινη εβγαλε ταινιαρες!!!! Ίσως επειδή η εποχή εκείνη έβγαλε τον RoboCop Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από Ανήξερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Πολύ κόλλημα έχετε φάει με το RoboCop, ξεκολλήστε πια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανήξερη Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σαν κάτι να άλλαξε, αλλά τι; Εδώ κολλάει το "μωρέ σαν ποιον μοιάζει" που έλεγε ο Νυσταγμένος παραπάνω Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από Ανήξερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Λοιπον μιας και βρηκα το προηγουμενο ας βαλω ενα σχετικα ευκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Kingsman; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανήξερη Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Θου-Βου φαλακρός πράκτωρ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Nope. Edit: Θεωρω απιθανο να μην εχετε δει την ταινια. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από dekulinkgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανήξερη Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Θα 'λεγα το Seven, αλλά μάλλον δεν θα 'ναι αυτό κι έχει μπει πάλι πρόσφατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Οχι δεν ειναι αλλα ας βοηθησω.Επικεντρωθειτε στο 7 για αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανήξερη Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Seven pounds? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Magnificent seven (Στα ελληνικά κυκλοφόρησε ως: και οι εφτά ήταν υπέροχοι btw) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα