Akujin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 δια το τυπικόν, Ceridwen is our winner, congrats! (θυμάμαι που έλεγες ότι δεν σου άρεσε, πάντως σου έχουν μείνει αρκετά!) cheers! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Για θυμήστε μου και εμένα. Πιο καλά δεν θα ήταν να έμπαινε μια παρτιτούρα του Shostakovich ? Edit: Αααααα Fidelio ήταν η λέξη για να μπείς στο πάρτυ ε? Και γω νόμιζα ότι ψάχναμε κάτι σε σχέση με τον χαρακτήρα του Fidelio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 FIDELIO, είναι το password για να μπει ο Τομ στην βίλα των οργίων(!), το οποίο είναι και το όνομα της μοναδικής όπερας που έγραψε ποτέ ο Μπετόβεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadead Neth Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Aς βαλω κατι ευκολο .... Αν συνεχίζουμε με αυτήν να πω ένα Midnight Express και ένα Mystery Train για αρχή αν και μάλλον είναι η σειρά του Dr.Strangelove να βάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ceridwen Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Akujin, καλά θυμάσαι, δε μου άρεσε και δεν την έχω δει από τότε στο σινεμά. Αυτή η σκηνή ήταν πολύ καλή, στην αρχή της, αλλά πάλι μπορεί να μου άρεσε επειδή αυτός φορούσε μάσκα και δεν ήμουν αναγκασμένη να υποστώ το ταλέντο του! polar express? (για να μην τ ακούσω για το οφ τοπικ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkadios83 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Orient Express ? Transsibirskiy Express? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Strangelove Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Αφού το μοναδικό clue είναι ένα τρένο, ας πω κι εγώ το Runaway Train (aka "το τρένο της μεγάλης φυγής"). ...αν και μάλλον είναι η σειρά του Dr.Strangelove να βάλει.Δεν πειράζει. Καλά έκανε και έβαλε γιατί πριν λίγο γύρισα στο σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip1400 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 DR Strangelove is the winner .... Φυσικα και τα αλλα παιζουν αλλα αυτο ειχα στο μυαλο μου ... Σορρυ δεν ηξερα για σειρα .... Μπηκα σφηνα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Strangelove Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Σορρυ δεν ηξερα για σειρα ....Μπηκα σφηνα .... Κανένα πρόβλημα. Ελπίζω να σου άρεσε και να συνεχίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Παλι το All About Jazz ειναι? Γιατι βλεπω διαφορους απο Thelonious μεχρι Chet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Strangelove Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Σωστά. Έχει ξαναμπεί, ε; Μάλλον πρέπει να αρχίσω να ψάχνω τα προηγούμενα posts πριν βάλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip1400 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Φυσικα και μου αρεσει το παιχνιδακι ! Βαζω και το προβληματακι μου .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 να πω ένα shine κι ένα kinski paganini. αλλά πάλι πήρες τη σειρά κάποιου άλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip1400 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Οχι .... Κανενα απο τα 2 Ως γνησιος νεοελληνας περασα μπροστα στην ουρα παλι ... Απλα ... ειδα το τοπικ απο την αρχη και παρατηρησα οτι η σειρα δεν ειναι κατ αναγκη... Σεβομαι ομως την αρχικη ιδεα και δεν ξαναπαιρνω σειρα .... ( Για σημερα παντα !!! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crisadoum Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 θα μας δώσεις και καμμία άλλη?να χουμε κ το πρωί! (τη σειρά την παίρνει άλλος αν παραχωρήσει θέση αυτός που κέρδισε] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα