damian1977 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 βαλτε τιποτα ποιο ευκολο ρε δεν ειναι mainstream ταινιες αυτες και να την εχεις δει αντε να θυμασαι.Αυτο με την ασθενεια στο ματι που να το φανταστει καποιος. Mαζι σου εγω αδερφέ.....αλλα θα πρεπει να καταλαβουμε πως υπαρχουν και παιδια εδω με ιδιαιτερες γνωσεις πανω στην ιστορια του cine....και ειναι καλο να υπαρχει μια διαβαθμηση ως προς την δυσκολια των θεματων!!!Εμενα ειναι περιορισμενες οι εμπειριες μου και δεν σου κρυβω πως με τους γριφους εδω μεσα εχω αρχισει και βλεπω παλιες κλασσικες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ας βάλω αφού μου ήρθε έμπνευση. Όλα τα hints της ταινίας που θα δώσω θα είναι από το Breaking Bad! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Η Θαλασσα μεσα μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 καλα δεν εχω καμια ελπιδα σε αυτο το παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ταινία αυτής της δεκαετίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Αν ο συνειρμος ειναι ενας καρκινοπαθης....ενας δικηγορος και ενα αστυνομικος....ΙΣΩΣ η ταινια να ειναι το 50/50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Όχι. Καλά τον πας το συνειρμό... η 2η και η 3η φώτο όμως είναι το ίδιο άτομο! Και όποιος κατάλαβε, (δεν) κατάλαβε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Το δίνω, το πείραμα απέτυχε! Η ταινία είναι το The Judge. Στην 1η φώτο είναι ο δικαστής, ο οποίος έκανε χημειοθεραπείες. Στη 2η είναι ο δικηγόρος (Robert Downey Jr.). Στην 3η φώτο που είναι ο Χανκ, είναι πάλι ο δικηγόρος (τον λένε Χανκ στην ταινία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μια ταινία για τον manzah για να μην στεναχωριέται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 ε δεν ειναι και πολλες.bigger stronger faster αν και δεν ειναι ταινια ντοκυμαντερ ειναι.Αλλοιως ειναι αυτο με τον γουολμπεργκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ωχ, σας ξέχασα τελείως!!! Ναι man το Pain and Gain είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Γιατί έτσι αμίλητοι όλοι? Για μερικούς πολύ εύκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Αδυνατον να ειναι το We need to about about Kevin! Oποτε θα πω ενα Robin Hood για ζεσταματακι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Hunger Games? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα