Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: "Βρες την ταινία συνειρμικά"

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με παραξενεύει λίγο ότι νιώθεις ότι το δίνεις με τον χορό. Αναρωτιέμαι αν έχω δει πολεμική ταινία που δεν περιλαμβάνει χορό και αρχίζω και υποψιάζομαι μήπως τείνει σε κάτι ρομαντικό του στυλ άγγλου ασθενή και περλ χάρμπορ, στο οποίο μπορεί να έχει μια ξεχωριστή σημασία...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tα πάντα είναι πρόβλημα όταν δεν ξέρεις που να πρωτοψάξεις και τι να πρωτοσκεφτείς. Αρχίζω και καταλαβαίνω τον the_end, όπως και τον vsls παλιότερα  :fear:

με συγκινείς :shock:

Waltz with Bashir

θες να μου πεις τώρα ότι αυτό είναι το ευκολότατο με κεφαλαίο και δύο θαυμαστικά; μην αρχίσει να σας παραξενεύει μόνο, αν αρχίσω να το κάνω και 'γω για ταινίες που δεν έχετε ξανακούσει :P

Να με συγχωρεσει η ΘΕΟΤΗΤΑ σου.....αλλα και μονο η φωτο με τον Ισραηλινο στρατιωτη εμενα μου φερνει στο νου το υπεροχο αντιπολεμικο δραμα Waltz with Bashir το οποιο κατα την τιποτενια και ασημαντη γνωμη μου ειναι επιπεδου Platoon.

Διαβολε και σχετικα συγχρονη ειναι.....και Οσκαρ καλυτερης ξενογλωσσης εχει παρει....και την εχω δει και εγω!!!Οποτε αγνωστη δεν την λες!!

Οκ...το ευκολοτατο ηταν ενας ανθουσιωδεις χαρακτηρισμος που αναφεροταν στην αδυναμια που της εχω.....sorry εαν αυτο σας δυσκολεψε!

Επισης μην μας απειλεις οτι θα βαζεις ταινιες που δεν εχουμε ξανακουσει ....γιατι οσο αφορα εμενα....μεχρι τωρα μονο αυτο εκανες. :P

Παιζει μπαλιτσα ο the_end

Είμαι σίγουρος ότι αφού πρόλαβες να μάθεις μια Ισραηλίτικη ταινία εφτά ετών, δεν θα δυσκολευτείς με τις πιο κλασικές, που είχες και μια ολόκληρη ζωή να το κάνεις, σωστά; :P

Α και να μη ξεχάσω,

Ευκολότατο!!

46a.jpg

46b.jpg

• Like 1

Είμαι σίγουρος ότι αφού πρόλαβες να μάθεις μια Ισραηλίτικη ταινία εφτά ετών, δεν θα δυσκολευτείς με τις πιο κλασικές, που είχες και μια ολόκληρη ζωή να το κάνεις, σωστά; :P

Α και να μη ξεχάσω,

Ευκολότατο!!

46a.jpg

46b.jpg

Oσο ζω μαθαινω ΔΑΣΚΑΛΕ!!! :P

Και για να μεινω on topic....αυτη η μπαλιτσα μου θυμησε την Πολη του Θεου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...