theobabis Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Της Laura Palmer τα έχεις δει όμως, αν δεν κάνω λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μην μου πεις ότι η 2η εικόνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Φυσικά Είναι μάλιστα ο συνειρμός. Όταν τον είδα, άμεσα μου την θύμησε. Όσο αφορά τα άλλα, οι μηχανές μοιάζουν εξαιρετικά, το άλογο στο σαλόνι, το Tesla που γράφει o Bale και μας οδηγεί στον Μπάουι, το δαχτυλίδι και το θεματολογικά παρόμοιο festen. Αλλά εντάξει, σε δικαιολογώ, ποτέ δεν ήσουν καλός με τον David Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ναι, ειδικά οι μηχανές δεν θα μπορούσαν να είναι από άλλη ταινία Για να σε δω εδώ, αν και μου φαίνεται ότι ένα και μόνο ss θα είναι υπεραρκετό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δυστυχώς δεν βρήκα καλή λήψη της μηχανής και προτίμησα αυτή που την κρατάει στο πρώτο πλάνο, but take my word for it Δεν το έχεις καταλάβει ,αλλά με όλες τις άσχετες ταινίες που βλέπω πια, έχω ξεχάσει αυτές που μπορούν να παίξουν εδώ. Η για να το θέσω απλά δεν έχω καμία ελπίδα. Αλλά να σου κάνω αυτή τη φορά την χάρη. Η πρώτη σκέψη ήταν το amadeus, αλλά δεν νομίζω ότι θα σου αρκούσε η ενδυματολογική σχεση με τον Barry. H δεύτερη είναι το amelie και το άγαλμα και η τρίτη που και μάλλον προτιμώ, είναι ότι μας δείχνει τον πίνακα της Laura, που όπως θυμάμαι ήταν πάνω από το τζάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πιο πολύ πρόβλημα είναι οι συνειρμοί παρά οι ταινίες. Πάντως δεν είναι αυτά, και ψάχνουμε μετά το 1985. Δώσε έμφαση στην όλη σκηνή καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Λέω να περιμένω μια δεύτερη όταν θα είμαι ξεκούραστος αύριο, εκτός αν είναι η ρωσική κιβωτός... Tα πάντα είναι πρόβλημα όταν δεν ξέρεις που να πρωτοψάξεις και τι να πρωτοσκεφτείς. Αρχίζω και καταλαβαίνω τον the_end, όπως και τον vsls παλιότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 εκτός αν είναι η ρωσική κιβωτός... Και κουρασμένος καλά το πας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Παράξενο. Σκέφτηκα πρώτα το ανυπόφορο για μένα Laura και μετά, κατόπιν παρότρυνσης, το εξαιρετικά αγαπημένο Russian Ark... Όποιος θέλει συνεχίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Θα τολμησω να πω κατι πολυ longshot.. Last of mohicans Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Φέρνει λίγο σε repulsion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Κάτι από Lynch-Zulawski ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Όχι. Προς Ιταλία μεριά ψάξτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα