Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: "Βρες την ταινία συνειρμικά"

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φυσικά  :devil:

Είναι μάλιστα ο συνειρμός. Όταν τον είδα, άμεσα μου την θύμησε.

Όσο αφορά τα άλλα, οι μηχανές μοιάζουν εξαιρετικά, το άλογο στο σαλόνι, το Tesla που γράφει o Bale και μας οδηγεί στον Μπάουι, το δαχτυλίδι και το θεματολογικά παρόμοιο festen.

Αλλά εντάξει, σε δικαιολογώ, ποτέ δεν ήσουν καλός με τον David :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς δεν βρήκα καλή λήψη της μηχανής και προτίμησα αυτή που την κρατάει στο πρώτο πλάνο, but take my word for it :P

Δεν το έχεις καταλάβει ,αλλά με όλες τις άσχετες ταινίες που βλέπω πια, έχω ξεχάσει αυτές που μπορούν να παίξουν εδώ. Η για να το θέσω απλά δεν έχω καμία ελπίδα. Αλλά να σου κάνω αυτή τη φορά την χάρη. Η πρώτη σκέψη ήταν το amadeus, αλλά δεν νομίζω ότι θα σου αρκούσε η ενδυματολογική σχεση με τον Barry. H δεύτερη είναι το amelie και το άγαλμα και η τρίτη που και μάλλον προτιμώ, είναι ότι μας δείχνει τον πίνακα της Laura, που όπως θυμάμαι ήταν πάνω από το τζάκι :P

Λέω να περιμένω μια δεύτερη όταν θα είμαι  ξεκούραστος αύριο, εκτός αν είναι η ρωσική κιβωτός... :P

Tα πάντα είναι πρόβλημα όταν δεν ξέρεις που να πρωτοψάξεις και τι να πρωτοσκεφτείς. Αρχίζω και καταλαβαίνω τον the_end, όπως και τον vsls παλιότερα  :fear:

Παράξενο. Σκέφτηκα πρώτα το ανυπόφορο για μένα Laura και μετά, κατόπιν παρότρυνσης, το εξαιρετικά αγαπημένο Russian Ark...

Όποιος θέλει συνεχίζει :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...