Miracle Worker Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ωχ, ποιος βάζει τώρα... Υπάρχει κανένας εθελοντής;
damian1977 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Aς σε βγαλω εγω απο την δυσκολη θεση.....με κατι ευκολοτατο!
damian1977 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Οχι κανενα απο αυτα τα δυο.....ειναι πραγματικα ευκολο ΚΑΙ σχετικα προσφατο...Και με τις 2 φωτο ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
damian1977 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Παιδες....επειδη η νυχτα ειναι νεα ακομα και επειδη σκοπευω να ριξω το ταλαιπωρημενο μου σαρκιο νωρις αποψε στο κρεββατι....το δινω για να βαλει οποιος/οποια θελει (Με πρωτο επιλαχοντα φυσικα τον Miracle Worker). Ειναι το John Dies at the end ... Mια απιστευτη σαχλα που παραδοξως μου ειχε αρεσει....ΚΥΡΙΩΣ επειδη παιζει (και τσονταρει στην παραγωγη) ο λατρεμενος Paul Giamatti! Tα λεμε!
bluesattack Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Βαζω ενα στα γρηγορα. Τιτλος Ξενη ταινια ψαχνουμε Και ενα hint
Miracle Worker Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Master and Commander Θα πω και ένα δεύτερο γιατί είναι πολύ καμμενιά η σκέψη: Frozen, λόγω της κατεψυγμένης Μάρως Κοντού.
bluesattack Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Oχι Μια μικρη βοηθεια. Οι τιτλοι των δυο παραπανω ταινιων οδηγει στην λυση (και ενας φθανει βασικα ) Το εδωσα σχεδον !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα