*nenya* Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ανασταση! Απορώ γιατί οι υπόλοιποι ζοριστηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Είναι πολύ εύκολο Ταινία των 90's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Cape Fear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Yep Ήταν παραπάνω από εύκολο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ναι δεν ήταν καν συνειρμικό... ήταν σκηνή ταινίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 X-Men Wolverine? Edit: η πρόβλεψή μου πήγαινε για την προηγούμενη εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 @techm πως την είδες; Δε σου είπανε ότι είμαι δικτάτορας και δε δέχομαι hijacking; ps: Αν είναι πάντως αυτό που είπε η nenya, ας βάλει. Αλλιώς πάμε στο δικό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 X-Men Wolverine? Edit: η πρόβλεψή μου πήγαινε για την προηγούμενη εικόνα. Όχι.Δεκαετία ΄80 είναι. Edit:Ε πλέον είναι αρκετά εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 E.T. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 E.T. Μαζί με το προηγούμενο πήγαινε,έτσι; Ούτε αυτό είναι πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Θα πω το Aliens επειδη η πρωτη φωτο μου εφερε στο νου την εξωστολη/κλαρκ (ναι ξερω....εντελως τραβηγμενο) που φορουσε η σιγκουρνει!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ναι έχει να κάνει με εξωγήινους,αλλά ούτε το aliens είναι.Δύσκολα έβαλα,ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Που το ξεθαψες το Krull? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ούτε.Να σας βοηθήσω,επειδή έχει εξωγήινους δε σημαίνει απαραίτητα sci-fi.Πιο πολύ,σε αυτό φέρνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα