Sellers Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Να διευκρινίσω ότι δεν επαινώ εμένα αλλά τον ίδιο τον Θεό. (Peter Sellers)... 1/5 αν ακούτε ροκ, 4/5 αν όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crisadoum Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 οι Def Leppard είναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Ωπα η Ροκού. ΌΧι δεν είναι αυτοί. Δεν μπορώ να σου πω ποιοι είναι. Βγαίνει με την μία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenso Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Αν αυτοι ειναι οι Kiss,μηπως Detroit Rock City? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Nope... Άλλη μία να το διευκολύνω λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 τσέκαρε τα filenames σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Cinderella Man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Σωστός ο vsls... τσέκαρε τα filenames! Α έτσι το πάς??? Στην που...ιά? :p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 απλά προλαμβάνω. αν το πήγαινα έτσι, θα το "εβρισκα" και θα χαιρόμουνα μόνος μου. απλά το διορθώνω κι εγώ συνέχεια (για να μην προδίδει τπτ) και μου έχει μείνει η συνήθεια να το τσεκάρω το filename! -cheers- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Διακρίνω έναν τόνο παρεξήγησης ή έχω την μύγα? Εννοείται ότι για πλάκα το είπα. Όπως λες θα μπορούσες να το πεις με την μία και όχι να έλεγες για το όνομα της εικόνας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Mιας κ ζηλεψα την δοξα του Sellers ας βαλω κ εγω κατι μουσικο! Δεν ειναι τιτλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ceridwen Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Α, δεν είναι τιτλος, συνεπώς δεν είναι το bruce almighty... μήπως το φιλαντέλφια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crisadoum Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 ή αν δεν είναι αυτό μήπως χαι φιντελιτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 το atlantic city είναι ρε άσχετοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 And we've got a winner! Η cris-Rock-doum βεβαιως το βρηκε! Αν κ μου πηρε λιγη ωρα να καταλαβω την ταινια στα αγγλληνικα... Ασχετο τελος η SS ειναι απο το video clip του Secret Garden! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα