Sellers Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Να διευκρινίσω ότι δεν επαινώ εμένα αλλά τον ίδιο τον Θεό. (Peter Sellers)... 1/5 αν ακούτε ροκ, 4/5 αν όχι.
Sellers Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Ωπα η Ροκού. ΌΧι δεν είναι αυτοί. Δεν μπορώ να σου πω ποιοι είναι. Βγαίνει με την μία.
zenso Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Αν αυτοι ειναι οι Kiss,μηπως Detroit Rock City?
Sellers Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Σωστός ο vsls... τσέκαρε τα filenames! Α έτσι το πάς??? Στην που...ιά? :p:p
Akujin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 απλά προλαμβάνω. αν το πήγαινα έτσι, θα το "εβρισκα" και θα χαιρόμουνα μόνος μου. απλά το διορθώνω κι εγώ συνέχεια (για να μην προδίδει τπτ) και μου έχει μείνει η συνήθεια να το τσεκάρω το filename! -cheers-
Sellers Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Διακρίνω έναν τόνο παρεξήγησης ή έχω την μύγα? Εννοείται ότι για πλάκα το είπα. Όπως λες θα μπορούσες να το πεις με την μία και όχι να έλεγες για το όνομα της εικόνας...
vsls Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Mιας κ ζηλεψα την δοξα του Sellers ας βαλω κ εγω κατι μουσικο! Δεν ειναι τιτλος
Ceridwen Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Α, δεν είναι τιτλος, συνεπώς δεν είναι το bruce almighty... μήπως το φιλαντέλφια?
vsls Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 And we've got a winner! Η cris-Rock-doum βεβαιως το βρηκε! Αν κ μου πηρε λιγη ωρα να καταλαβω την ταινια στα αγγλληνικα... Ασχετο τελος η SS ειναι απο το video clip του Secret Garden!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα