Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: "Βρες την ταινία συνειρμικά"

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ουτε η Αντελ ειναι (Νομιζα πως τονισα αρκετες φορες πως η gay-friendly πρωτη pic αφορα ΜΟΝΟ τον ΤΙΤΛΟ και οχι το σεναριο της ταινιας!!!)

Αντε.....μια τελευταια φωτο και σε λιγα λεπτα θα δωσω και το ονομα της εξαιρετικα φρεσκιας ταινιας που ψαχνουμε!!

algeria-flag-2-119421.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ. ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ Ε; ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΙΑΤΑ; ΑΝΟΙΞΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΗ.

post-249608-0-53869600-1427823826_thumb.gif

:-D

Χαχαχα vsl!!!!

Sorry που αργησα να απαντησω αλλα για καποιον λογο δεν μπορουσα να μπω στο site.

Ελεγα μεσα μου ....'Παει,τους επρηξα τοσο πολυ που με εκαναν ban'

Λοιπον.....η ταινια που ειχα στο μυαλο μου ειναι η Link.png Site: Loin des hommes  

Στα αγγλικα Far from Men (Εκει ηταν η διεστραμμενη σκεψη μου με τις gay συζυγους)

Η πρωτη φωτο ηταν απο την ταινια 'οι 3 ταφες του Μελκιαδες Εστραδα'....σκνη που επαναλαμβανεται συνεχω και στο φιλμ που ψαχναμε!!!!

Η δευτερη φωτο αναφεροταν 1)Στο οτι η ταινια ειναι στα γαλλικα και 2)Οτι ο Αραγκορν ειναι καθηγητης Γαλλικων

Η τριτη φωτο κανει λογω για την χωρα που λαμβανει πραξη το συμβαν στην ταινια!!!

Τι???

Κραζεις??

ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ!!!!!!!!!!

Το εξαιρετικά φρέσκια νόμιζα ήταν ειρωνεία. Παρ' όλα αυτά το ξέσπασμα μου δικαιολογείται για τις πολλές σερί παλιές ταινίες των προηγούμενων ημερών. :P

Για την επιλογή αυτής της ταινίας αφήνω να σε κράξει/θαυμάσει και κανένας άλλος :ph34r:

Ας βάλω

post-249608-0-10401500-1427827392_thumb.jpeg

• Like 1

Ριο τσου.

Δεν βαζω hint γιατι ειναι πανευκολο .Για εσας .Τι κανει το παπαγαλινο ? (εκτος απο κομματικη προπαγανδα )  :P

ps.Δεν εχει σχεση με καφε :  p

Χαχαχα vsl!!!!

Sorry που αργησα να απαντησω αλλα για καποιον λογο δεν μπορουσα να μπω στο site.

Ελεγα μεσα μου ....'Παει,τους επρηξα τοσο πολυ που με εκαναν ban'

Λοιπον.....η ταινια που ειχα στο μυαλο μου ειναι η Link.png Site: Loin des hommes  

Στα αγγλικα Far from Men (Εκει ηταν η διεστραμμενη σκεψη μου με τις gay συζυγους)

Η πρωτη φωτο ηταν απο την ταινια 'οι 3 ταφες του Μελκιαδες Εστραδα'....σκνη που επαναλαμβανεται συνεχω και στο φιλμ που ψαχναμε!!!!

Η δευτερη φωτο αναφεροταν 1)Στο οτι η ταινια ειναι στα γαλλικα και 2)Οτι ο Αραγκορν ειναι καθηγητης Γαλλικων

Η τριτη φωτο κανει λογω για την χωρα που λαμβανει πραξη το συμβαν στην ταινια!!!

Τι???

Κραζεις??

ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ!!!!!!!!!!

Και μόλις χθες την έβαλα στο Watchlist, αλλά ήταν δυσκολάκι έτσι κι αλλιώς.

ιμιτειτιον γκειμ

Αφού πρόβαλα, ας γράψω με ησυχία τον κανονικό τίτλο.

Το παιχνίδι της Μίμησης. (Αν θέλει ας βάλει κάποιος άλλος, μιας και έχω κάνει χαιτζακινγκ δύο φορές, αλλιώς θα βάλω σε κανά δύωρο). (Ναι, είμαι τόσο σίγουρος) 

Το παιχνίδι της Μίμησης. (Αν θέλει ας βάλει κάποιος άλλος, μιας και έχω κάνει χαιτζακινγκ δύο φορές, αλλιώς θα βάλω σε κανά δύωρο). (Ναι, είμαι τόσο σίγουρος) 

Σωστος :

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...