Linus_Lost Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 <p>Η διάσωση του στρατιώτη Μπράιαν</p> Ο Μπραιαν είμαι ρε μαλακες, όχι ο Ραιαν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) παίζει να είναι ένα western με τον Bruce Willis?Το βρηκες σχεδον. Ο τελευταιος επιζων ειναι.(last man standing) Bruce willis μαζι με cristopher walken Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2015 από parlapipas25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Χα! και το ριξα έτσι, σα long shot... γι αυτό δε κάθισα να ψάξω για τίτλο. :Ρ Ας βάλει όποιος θέλει βασικά, αλλιώς ίσως βάλω το βράδυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Ειπε να βαλει οποιος θελει ε??? Ε τοτενες η μοναδικη μου ευκαιρια να βαλω και εγω γιατι εαν περιμενω να βρω ταινια....θα εχει περασει κανας χρονος!! Για παμε ευκολακι!!!Tιτλος....(με την κλασσικη μου δοση απο λογριφιδιο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 the island;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Thelma & Louise? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Οχι μια απο αυτες τις ταινιες!!!! Δεν βοηθαω ακομα..... Θυμιζω ειμαστε ΤΙΤΛΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 2 girls 1 cup? hahahahahhaha Ok σοβαρεύομαι. Mr & Mrs Smith? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Νenyaaaaa!!!!! Naughty girl you (καλα υπαρχει γυναικα που ξερει το legendary αυτο 'θεμα' με τα 2 girls και το cup??) Δυστυχως δεν πετυχες ουτε με τον αναλαφρο ουτε με τον σοβαρο τιτλο... Απλα να πω για οποιον φιλο/φιλη δεν γνωριζει.....στην φωτο ειναι η Helen Degeneres και η ΣΥΖΥΓΟΣ της Porta De Rossi Oποτε βαλτε λιγη φαντασια....λιγο χιουμορακι......και θα βρειτε τον τιτλο.. Αλλιως,,,,,,σε κανα μισαωρακι θα βαλω καμια φωτο απο σεναριο και ολα θα γινουν ευκολοτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Με τη δική σου λογική Gay --> Enola Gay--> Pearl Harbor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Prozac θαυμαζω τις cine γνωσεις σου... Επισης εχεις πιασει τον διεστραμμενο τροπο σκεψης μου..... Αλλα οχι....δεν ειναι το Pearl Harbor (Kυριως γιατι το Enola Gay εριξε την βομβα στην Χιροσιμα-αν δεν με γελανε οι ιστορικες μου πηγες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Χιροσιμα αγάπη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Oυτε αυτο ειναι....... Και επειδη θα πεσει τρελλο κραξιμο.......για παμε και σε καμια βοηθεια!!! Μια φωτο που ΙΣΩΣ σας φερει στο νου το σεναριο της ταινιας που ψαχνουμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Brokeback mountain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δυστυχως!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα