Akujin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 2001: A space odyssey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 that's the one Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 3.5/5 (όχι τίτλος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelosjack Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Χμμμ οκταποδα φρικια σκοτωστε τα ??? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Χμμμ οκταποδα φρικια σκοτωστε τα ??? :lol: πολτοποιήστε τα :p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Όταν είδα τις εικόνες του the_end, ήμουν ενστικτωδώς σίγουρος ότι η ταινία ήταν "το ακρωτήρι του φόβου". Τώρα για του Akujin, ας πούμε ένα asterix et obelix, έτσι για να λέμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 κανα annie hall ίσως? χμμμμ "What's the matter? What are you sad about? What did you want me to do? Capture 'em and rehabilitate 'em?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lighter122 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Εμενα μου ηρθε το Wild, wild West... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QSpec Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Να πω κι εγώ αυτό που νιώθω τώρα... Αραχνοφοβία! (αν και δεν θα είναι αυτό μιας και δεν είναι τίτλος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 the_end got it, congrats! Manu, πηγάδι. (και ο Τσίλας, αν ήταν μέσα, δεν πρόσεξα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 4/5 όχι τίτλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lighter122 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Αυτο δεν χρειαστηκε καν καποιο συνειρμο για να σκεφτω Matrix... Με 4/5 βεβαια ειναι σιγουρο οτι καποιο λακκο εχει η φαβα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 ε ναι, προφανώς δεν είναι το matrix:p mainstream είναι πάντως, 90's. φωτό πολύ later ή αύριο. edit: άλλαξα την πρώτη εικόνα για να'μαι πιο ακριβής. και άλλαξα και 2η γιατί δεν επιτρέπει hotlinkin' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Για δώσε τα φώτα σου σε εμάς τους άσχετους ρε συ Τέλος και πες μου τι είναι mainstream? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 το google βοήθησε και το βρήκα: die hard with a vengeance αλλά επειδή δεν θα πήγαινε το μυαλό μου, το δίνω σε σπόιλερ, για να δοκιμάσει και κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα