damian1977 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Όλα καλά, αλλά δε γίνεται να περιμένεις να σκεφτούμε την ΚΟΝΤΙΝΗ ΛΗΨΗ και το Incedibly Close, από τον ΠΑΓΟ! Εδω ο αλλος εβαλε φωτο με αθλητες για να περιγραψει το goat,στην ταινια με τις κατσικες......περιμενω να σκεφτειτε λοιπον τα παντα!!!!!!! (Η αληθεια ειναι πως ειναι καπως δυσκολο.....αλλα το ειπα στην πρωτη βοηθεια ...'και προσπαθηστε να δειτε τις εικονες περιγραφικα......οχι απλα ποιον ή τι δειχνουν.....αλλα σαν γενικοτερη ιδεα τι σημαινουν!'.......για να σας τραβηξω μακρια απο τον δημοσιογραφο και το χιονι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Σορρυ εαν ηταν πολυ μπερδεμενο....μου αρεσει να μπαινουν 'εξυπνοι' γριφοι.....τουτος εδω μαλλον βγηκε με iq καλαμποκιου! Ωραιος ηταν.Την γκουγκλαρα στα πεταχτα και θυμαμαι οτι την εχω δει , αλλα τον τιτλο ουτε καν Ενα στα πεταχτα Τιτλος Γνωστη ταινια του 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Before midnight? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Οχι , αλλα αν συνεχισεις απο κει βαζοντας λιγη περισσοτερη φαντασια Και ενα μικρο hint Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 predestinatiοn μηπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Οχι , σαν λογικη εισαι πολυ κοντα Το αφηνω λιγο , πριν δωσω πολυ δυνατο hint υποθεσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Edge of tomorrow να φανταστώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 yeap : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δύσκολη Ευρώπη 2000 και μετά Υπόθεση και τίτλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 in a better world ? Μπα ε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Όχι. 2002 η χρονολογία της ταινίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Για να μην σας καθυστερώ η ταινία λέγεται Philanthropy. Λινκ δεν βάζω γιατί βαριέμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Το Filantropica το ρουμάνικο; Όχι ρε γαμώτο, και την έχω δει. Και εχθές μάλιστα κοίταξα τις ταινίες που έχω δει το 2002, και την είδα και αυτήν αλλά δεν μου πήγε το μυαλό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα