Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: "Βρες την ταινία συνειρμικά"

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ουτε το snowpiercer ειναι...

Ξαναλεω πως ειμαστε ακομα στον ΤΙΤΛΟ.....και προσπαθηστε να δειτε τις εικονες περιγραφικα......οχι απλα ποιον ή τι δειχνουν.....αλλα σαν γενικοτερη ιδεα τι σημαινουν!

(Σε κανα τεταρτακι θα παω και στην ΥΠΟΘΕΣΗ με νεες φωτο γιατι δεν θελω να σας πρηζω...εκει θα το βρειτε ευκολα)

Ok..

Ξεχναμε τον τιτλο......παμε στην ΥΠΟΘΕΣΗ

Χαρακτηριστικα στοιχεια του σεναριου λοιπον....

_47275775_008709685-1.jpg

pitt-pound-w-pb.jpg

tumblr_madc4deZP81rui49ao1_1280.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχως δεν ειναι αυτο.....

Μα τι παθατε??με κανετε να δειχνω σαν τον Μπαμπη (ΕΝΑΣ ειναι ο Μπαμπης) στο επιπεδο δυσκολιας.

(Δολωμα ειναι για να σκασει απο το πουθενα και να το ριξει τον τιτλο...)

Περιμενε , μην μας μαλωνεις  να το σκεφτουμε καλυτερα. :-D Ειναι και θεμα στρατηγικης , καλυπτουμε ολα τα  ενδεχομενα , προλαβαινοντας και τους ανταγωνιστες !

ice->vanilla ice + γλυφιτζουρι = lolita ? Επεσα κοντα ?  :-D

Oχι blues...εισαι πολυ μακρυα!!!

Οι 2 πρωτες φωτο ΜΑΖΙ (αυτες που αναφερονταν στον τιτλο του εργου) μας δινουν αυτο που ψαχνουμε!!

Στην φωτο με το παγωτο.....ασε το γλυκο και πιασε τον Κυριο......και το ονομα που ειχε στην ταινια απ'οπου ειναι η φωτο.Αυτο θα σου δωσει ενα στοιχειο απο την ΥΠΟΘΕΣΗ της ταινιας που ζηταμε!

Joe Black λέγεται στην ταινία, άρα κρατάμε το Black. Από την άλλη έχουμε τη φώτο Snow/Ice στον τίτλο. Επίσης έχουμε καταστροφές, κλειδιά, τον Γεωργούντζο να φωνάζει... μια σαλάτα δηλαδή! :-D

Περιμενε , μην μας μαλωνεις  να το σκεφτουμε καλυτερα. :-D Ειναι και θεμα στρατηγικης , καλυπτουμε ολα τα  ενδεχομενα , προλαβαινοντας και τους ανταγωνιστες !

ice->vanilla ice + γλυφιτζουρι = lolita ? Επεσα κοντα ?  :-D

ασε που δεν ειναι γλυφιτζουρι! Ειναι κουταλι με φυστικοβουτυρο  :ph34r:

Ουφ!!!!!

Ας μας απαλλαξουμε ολους απο αυτο το μαρτυριο......προσπαθωντας να εξηγησω τις θολωμενες μου σκεψεις..

Ας παρουμε πρωτα τις φωτο του τιτλου....τις 2 πρωτες

Εχουμε...

1)Τον ΦΩΝΑΚΛΑ Γεωργουντζο 

2)Μια ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΗ  ληψη του κρυσταλλου του χιονιου

Αυτα τα 2 ΜΑΖΙ (ή συνειρμικα το καθενα μονο του) μας δινουν το ονομα της ταινιας 

Ειναι φυσικα το 

Extremely Loud and Incredibly Close

Οσο για τις φωτο του ΣΕΝΑΡΙΟΥ...

Στην πρωτη εχουμε εχουμε το συμβαν στο Wolrd Trade Center και την καταρρευση των πυργων που βρηκε τον θανατο ο πατερας του μικρου πρωταγωνιστη...

Στην Δευτερη εχουμε τον Joe Black......Black ειναι το ονομα που εχει ο φακελλος με το κλειδι και ειναι το ονομα που ψαχνει στην πολη ο μικρος

Στην Τριτη φωτο....εχουμε ενα κλειδι 

Σορρυ εαν ηταν πολυ μπερδεμενο....μου αρεσει να μπαινουν 'εξυπνοι' γριφοι.....τουτος εδω μαλλον βγηκε με iq καλαμποκιου!

• Like 1

Ουφ!!!!!

Ας μας απαλλαξουμε ολους απο αυτο το μαρτυριο......προσπαθωντας να εξηγησω τις θολωμενες μου σκεψεις..

Ας παρουμε πρωτα τις φωτο του τιτλου....τις 2 πρωτες

Εχουμε...

1)Τον ΦΩΝΑΚΛΑ Γεωργουντζο 

2)Μια ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΗ  ληψη του κρυσταλλου του χιονιου

Αυτα τα 2 ΜΑΖΙ (ή συνειρμικα το καθενα μονο του) μας δινουν το ονομα της ταινιας 

Ειναι φυσικα το 

Extremely Loud and Incredibly Close

Οσο για τις φωτο του ΣΕΝΑΡΙΟΥ...

Στην πρωτη εχουμε εχουμε το συμβαν στο Wolrd Trade Center και την καταρρευση των πυργων που βρηκε τον θανατο ο πατερας του μικρου πρωταγωνιστη...

Στην Δευτερη εχουμε τον Joe Black......Black ειναι το ονομα που εχει ο φακελλος με το κλειδι και ειναι το ονομα που ψαχνει στην πολη ο μικρος

Στην Τριτη φωτο....εχουμε ενα κλειδι 

Σορρυ εαν ηταν πολυ μπερδεμενο....μου αρεσει να μπαινουν 'εξυπνοι' γριφοι.....τουτος εδω μαλλον βγηκε με iq καλαμποκιου!

ωραιος ο συνειρμος σου μπραβο!  δωσε next! :devil:  :devil:

Όλα καλά, αλλά δε γίνεται να περιμένεις να σκεφτούμε την ΚΟΝΤΙΝΗ ΛΗΨΗ και το Incedibly Close, από τον ΠΑΓΟ! :P

Εγώ δε βάζω, γιατί μόνο η κοκκινοσκουφίτσα μου έρχεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό και θα με πάρετε στο κυνήγι :ph34r:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...