damian1977 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Το ΘΕΙΚΟ Martyrs ειναι!!!!!!Να τα λεμε σωστα!!!!
vsl Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Το ΘΕΙΚΟ Martyrs ειναι!!!!!!Να τα λεμε σωστα!!!! Εσύ θα βάλεις γιατί τα λες πιο σωστά! Μετά το hijacking, έχουμε και τη χούντα μου.
damian1977 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Παραχωρω μεγαλοψυχα την σειρα μου σε οποιον γουσταρει....ή απλα στον Prozac που το δικαιουτε.... (Μην ψαρωνετε...δενε χω εμπνευση γιαυτο)
lifeowner771 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ας βαλω μια γρηγορη..Παλια ταινια ειναι..Η δευτερη φωτογραφια, ειναι απο σκηνη της ταινιας που μου φανηκε πολυ αστεια
*nenya* Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Dr. Strangelove? [αν είναι όντως αυτό ας βάλει κανας άλλος στη θέση μου λέω να πάω καμιά βόλτα]
Prozac Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 The wind that shakes the barley μου ήρθε στο μυαλό.
bluesattack Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Το ματι της βελονας με τον Ντοναλντ Σαδερλαντ ? Το σκιαχτρο ?
vsl Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Όχι³ Τα πράγματα είναι πολύ απλά! Όταν δοθεί η απάντηση, θυμηθείτε ότι είναι απλά ένα παιχνίδι και παραμείνετε ψύχραιμοι.
bluesattack Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Όταν δοθεί η απάντηση, θυμηθείτε ότι είναι απλά ένα παιχνίδι και παραμείνετε ψύχραιμοι. Δεν εγγυομαστε τιποτα Μαρτυρας εγκληματος ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα