*nenya* Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Yay Υπόθεση: (Η ταινία που ψάχνετε είναι γυρισμένη μεταξύ 2000 και 2010.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Boyhood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Τσου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 juno? btw τι παίζει τελευταία με το hijacking εδω μεσα; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Juno of course! (Έλα μου ντε! Κι εγώ η καημένη περιμένω υπομονετικά να βάλω αν κερδίσω :Ρ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Υπέροχη ταινία. Μπας και το χεις ξαναβάλει το juno εν το μεταξύ ή κανας άλλος, με παρόμοιους συνειρμούς/εικόνες; Η ειχα deja vu; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ghost whiter? Μηπως? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 σειρα σου (περίμενα να σας ταλαιπωρήσω λίγο είναι η αλήθεια, αλλα έπεσα πολυ εξω :Ρ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Δε μπορώ να καταλάβω τι σας δυσκολεύει στο hijacking. Βρίσκουμε κάποιον που ξέρουμε ότι δε θα παραπονεθεί, όπως ο damian και του παίρνουμε τη σειρά. Να σας δώσω και ένα παράδειγμα Υπόθεση σε ταινία εκτός Αμερικής του 2013. Δεν έχει άλλη φώτο, είναι πανεύκολο αν το έχετε δει, αλλιώς θα το δώσω το μεσημεράκι. υ.γ. nenya τα παιδιά σε έμαθαν τα 70's, εγώ ανέκαθεν ήμουν σκράπας σε αυτά Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2015 από theobabis 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δε μπορώ να καταλάβω τι σας δυσκολεύει στο hijacking. Βρίσκουμε κάποιον που ξέρουμε ότι δε θα παραπονεθεί, όπως ο damian και του πέρνουμε τη σειρά. Να σας δώσω και ένα παράδειγμα υ.γ. nenya τα παιδιά σε έμαθαν τα 70's, εγώ ανέκαθεν ήμουν σκράπας σε αυτά Hahah οι κακές παρέες με akujin, sadead κ wardjdim Τώρα θέλω να ποστάρει ο damian και να σε ξεχέσει ε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Οταν Ο ΘΕΟΣ ο ΜΠΑΜΠΗΣ αποφασιζει να παιξει........τεχνικες λεπτομεριες του στυλ 'ειναι η σειρα μου' πανε στην μπαντα... Ειναι τιμη μου να του παραχωρω την σειρα μου και περιμενω ταινια του απο πειραματικο ιρανικο κινηματογραφο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 ^ o.O [μάλλον σε έχει απειλήσει με π.μ., δεν εξηγείται αλλιώς!] Μήπως είναι το Nothing Bad Can Happen; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Προτιμώ πιο εκλεπτυσμένες λύσεις, όπως (από το πολύ ιδιαίτερο hard to be a god που είναι και η λύση του γρίφου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ας το ρίξω και εγώ εκτός Αμερικής. Ευρωπαϊκή ταινία της προηγούμενης δεκαετίας. Ελπίζω να μην τρώτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Το Martyrs σου κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα