damian1977 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Τσου Νο 2 Σας ειπα ειναι δυσκολος ΓΡΙΦΟΣ ...δηλ πρεπει να δειτε δειχνει η εικονα...και με εναν μκρο ανατονισμο θα εχετε τον τιτλο της ταινιας που ψαχνουμε! (καλα εχω να φαω τρελλο μπινελικι....δεν το συζητω) Και το δευτερο στοιχειο που θα δωσω σε λιγο (αν χρειαστει) θα ειναι σε αυτο το μηκος κυμματος.Μονο που αυτη την φορα θα το δωσει,για να μην σας βασανιζω κιλας
damian1977 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ενας που αργει---->Αργώ----->Argo Κραξτε ελευθερα....σας καταλαβαινω!!!! 1
damian1977 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Θα πω ενα Bronson που μου ηρθε με το πρωτο..... Εκτος και εαν ο τυπος ειναι ο Malamadre.....
Prozac Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είναι το Bronson. Με τον Malamadre καλά το πας ως προς την χώρα.
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δεν πιστεύω να είναι το the skin I live in ? Υπερβολικά προφανές...
damian1977 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 The Secter lifes of Words ειναι!!! Δεν την εχω δει....αλλα μπηκε και αυτη στην λιστα των next seen! Bαζει οποιος θελει!! (και που να μην ειναι αυτη!!!!)
demessakis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ θα πω, Los ojos de Julia. Εάν τυχόν είναι, ας βάλει όποιος θέλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα