Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: "Βρες την ταινία συνειρμικά"

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το 47 ronin είναι... γι' αυτό και ο Agent 47  :-D

Ο bluesattack κέρδισε λόγω χρόνου, αλλά ηθικός νικητής είναι ο EXARXEIA επειδή το βρήκε με την 1η και όχι με την 3η.  :P 
Και ναι καλύτερα να λέμε μόνο μια ταινία... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ' ότι είδα από την αρχή του νήματος, άλλοι λένε 1 και άλλοι 2-3... Ο δημιουργός του topic δεν απαγόρευσε τις πολλές απαντήσεις.

Άρα με τον νόμο είσαι νικητής και μπορείς να βάλεις! Απλά η νίκη σου θεωρείται τυχερή και άδικη και για μας ο αληθινός νικητής θα είναι ο exarxeia. :P

Του vsl ήταν ωραία στημένο και αξίζει τα εύσημα ο εξάρχεια, αλλά άλλα είναι πιο γενικά οπότε δικαιολογούνται οι πολλαπλές απαντήσεις. 

Απ' ότι είδα από την αρχή του νήματος, άλλοι λένε 1 και άλλοι 2-3... Ο δημιουργός του topic δεν απαγόρευσε τις πολλές απαντήσεις.

Άρα με τον νόμο είσαι νικητής και μπορείς να βάλεις! Απλά η νίκη σου θεωρείται τυχερή και άδικη και για μας ο αληθινός νικητής θα είναι ο exarxeia. :P

Δηλαδη δεν ισχυει το οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο ?  :-D

Παραχωρω την θεση μου αλλα να σημειωθει η ενσταση μου για αυτη την μικρη...ανταρσια που σημειωθηκε στο thread  :-D

Δηλαδη δεν ισχυει το οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο ?  :-D

Παραχωρω την θεση μου αλλα να σημειωθει η ενσταση μου για αυτη την μικρη...ανταρσια που σημειωθηκε στο thread  :-D

Μόλις κατάφερα να κερδίσω τους νόμους και να υπερισχύσει το δίκαιο, κάνε ό,τι ένσταση θες, θα την κερδίσω και αυτήν! Ούτε ο Saul Goodman δε σε σώζει  :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...