Ceridwen Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Έχεις απόλυτο δίκιο και δεν φαίνεται να θέλει να μπει, οπότε αγνοήστε το μήνυμα altogether. Βάζεις, Akujin; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 + 3.5/5 (όχι τίτλος) ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ghost dog καληνύχτα κι ας βάλει ο πρώτος πρωινός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 that's the one, μάλλον πολύ έβαλα κι εγώ, τέσπα, καληνύχτα, αυριο πάλι, well done, τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Αντε για να κυλήσει το παιχνίδι... 1,5/5 (μη δώσετε σημασία στον σκύλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δε βλέπει pic ο λαός! Δώστε pic στο λαό mesie sellers! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkadios83 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 πάλι δεν φαίνεται pic, ε? πρέπει να είναι επιδημία... οπότε αν το έκανες επίτηδες, συνειρμικά, να τζογάρουμε με Τρίερ αν είναι. ειδάλλως περιμένουμε την pic. cheers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkadios83 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μια χαρα φαινεται. Την εβαλα κ εγω σε περιπτωση που δεν φαινεται στο ποστ του Sellers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ναι κι εγώ τις βλέπω και στα δυο ποστ. beach?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ούτε στου Αρκάδιου την βλέπω εγώ. μάλιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLISS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Se pagkosmia prwth, o xasaphs afhse ta grammata kai phre thn eikona! De blepw kamia eikona.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ούτε στου Αρκάδιου την βλέπω εγώ. μάλιστα +1. Ούτε εγώ τις βλέπω τις εικόνες. Firefox problem? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Τώρα αν σας πω ότι δεν θυμάμαι τι έγραψα για να βρω την εικόνα? Περιμέντε δύο λεπτά να την βρω και ξαναποστάρω με edit... Edit: Μόλις ξύπνησα γι'αυτό. Ξαναπήραν το link απο την φώτο στο πρώτο μηνυμα. Δοκιμάστε και με opera να δούμε τι γίνεται σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkadios83 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Κ εγω πηρα το λινκ απο το πρωτο σου ποστ. Μια χαρα δειχνει κ εχω Firefox. Ανεβασε το σε κανα photobucket αν δεν βλεπουν ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα