theobabis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέχρι κάποιον καιρό έβλεπα ταινίες του με την ελπίδα ότι κάποια θα μου αρέσει. Πια το έχω πάρει απόφαση και σε ένα your most hated directors θα ήταν πολύ ψηλά στη λίστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Του 35, του 59, ή του 78 blues; Toυ 35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αφού βλέπω ότι με περιμένετε να μη σας χαλάσω το χατίρι. Τίτλος παλούκι μετά το 1880 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μην μου πεις ότι είναι το se7en ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Είναι Ρωσικό πριν το 1988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Έλα πες το , πλάκα κάνεις. Αφού βλέπουμε τον Μάρτιν Sin και κάτω έχει το πλέγμα ----> greed Τεσπα, ρωσικές δεν έχω δει πάνω από δυο-τρεις οπότε: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 και κάτω έχει το πλέγμα ----> greed Aυτο το greed τι ειναι ? Μου βγαζει μια ταινια του '24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Steve Martin, όχι Martin Sheen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 9 dney odnogo goda??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Φυσικά και σας κάνω πλάκα. Πρέπει να ψάξετε τον τίτλο στο imdb κατανοώντας τις ss Είναι τίτλος δύο λέξεων και πρέπει να έχετε δει τις ταινίες για να μαντέψετε τι εννοώ. Μάλλον η πρώτη δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη οπότε ας την αντικαταστήσω με το παρακάτω γουέστερν Θάνο με απογοητεύεις. Ρωσική είπαμε (τουλάχιστον για σένα θα είναι πολύ εύκολο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Aυτο το greed τι ειναι ? Μου βγαζει μια ταινια του '24 Απληστία. Το ένα από τα αμαρτήματα του 7 Steve Martin, όχι Martin Sheen Και μαρέσει που είχα μπει στο imdb του Steve και μετά όταν το έκλεισα μου ήρθε στο μυαλό ο Sheen και κόλλησε Γράψτε λάθος τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 (τουλάχιστον για σένα θα είναι πολύ εύκολο ) ?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Πρέπει να βρείτε χαρακτηριστικούς ορισμούς για τους πρωταγωνιστές στα ss που βλέπετε και ας το κάνουμε 10's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ας δώσω ως τελευταία βοήθεια ότι είναι του 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 mute (1&3) witnesses (2) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα