theobabis Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Η δεύτερη έκανε λίγο μπαμ. Με τη πρώτη δε ξέρω τι ακριβώς ήθελες να πεις, μιας και δεν έχω δει το rebel Κάτι μας χρωστάει ο Prozac και λέω να μη του στερήσω την ευχαρίστηση
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Α με την 2η εικόνα το βρήκες Και μάλιστα έκανε και μπαμ. :mellow: :mellow: Μαρέσει που ήταν και το δύσκολό μου χιντ... Έχεις δοκιμάσει να πας σε κανα τηλεπαιχνίδι; Ή σε κανα καζίνο για μπλακ τζακ; Στην πρώτη εικόνα ο χαρακτήρας λέγεται Plato. Αρκετά εύκολο αλλά τι να το κάνεις (Επίσης το rebel μην το δεις καλύτερα)
theobabis Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μπορεί τώρα το imdb να έχει άλλο poster, αλλά την εποχή του έβλεπες αυτό: Δύο εικόνες βάσικα μου έχουν μείνει από τη συγκεκριμένη ταινία. Η ματιά του Berenger και αυτή, που ίσως να είναι και η ποιό χαρακτηριστική του Dafoe ever
Prozac Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Είμαι πεπεισμένος ότι ο theobabis είναι υπολογιστής.
theobabis Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Τη βρήκα τελείως διαισθητικά και χρειάστηκε να τσεκάρω το φινάλε γιατί την έχω ξεχάσει τελείως Θα βάλω κάτι αργότερα, οπότε όποιος θέλει ελεύθερος
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Θα έλεγα M.Dr αν δεν το είχες ξαναβάλει πρόσφατα
theobabis Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Αυτό ήθελε μια διευκρίνηση από την αρχή. Δεν είναι τίτλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα