theobabis Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 No no. Καμιά ταινιούλα του σκηνοθέτη όμως πρέπει να έχεις δει Ας το κάνουμε 70's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 δε μπορω να σκεφτώ κάτι, ως συνήθως εκτός κι αν έβαλες καναν χιλιανό σκηνοθέτη με σκοπό να κοροϊδέψεις κανέναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Ορίστε ο Χιλιανός σκηνοθέτης σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 δεν καταλαβαίνω/-ουμε τίποτα ως συνήθως η τελευταία μου θύμισε stalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Αφού βρήκες τη χώρα γιατί δε συνδυάζεις και τον σκηνοθέτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Αν είναι Χιλιανός τότε λέω το Holy Mountain αν και μόνο σε 2 εικόνες μου ταιριάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 και αν ήταν Γιαπωνέζος τι θα έλεγες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Αν ήταν Γιαπωνέζος θα έλεγα Dersu Uzala Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 και πολύ καλά θα έλεγες. Υποθέτω ότι ακόμη δεν έχεις δει το ran, αλλιώς θα αναγνώριζες το ss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Το είδα το Ran και αναγνωρισα και το ss, απλά νόμιζα ότι ήταν hint για τον Χιλιανό σκηνοθέτη. :s Αύριο το πρωί θα βάλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποδεχτείτε ότι βάζω απλά πράγματα και θα γίνει πολύ ποιό εύκολη η δουλειά σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Το δυσκολότερο κάθε φορά είναι να αποδεχθώ την απόφαση αν έχω δει την ταινία ή όχι, ώστε να συνεχίσω να ψάχνω τις εικόνες. Απλώς μερικές φορές μου πάει λανθασμένα το μυαλό ότι δεν την έχω δει, απλώς περισσότερες φορές δεν τις έχω όντως δει. πχ Ακίρα μετά το Ράσομον δεν ξαναείδα _______________________________________________________________________________________________________ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Σε καταλαβαίνω απόλυτα και φαντάζομαι ότι όλοι έχουμε το ίδιο πρόβλημα Αν το έχεις ρίξει σε Ozu και Naruse ο Θάνος μάλλον θα σε συγχωρέσει edit ώπα πότε τις έβαλες αυτές; Δε μπαίνω στο κόπο τώρα edit 2 άντε ας πω ένα platoon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 damn ρε theobabi! μας κάνεις να ντρεπόμαστε κιόλας που δεν κάναμε καν μαντεψιά και εσύ τα βρίσκεις με την πρώτη παραήταν εύκολος ο συνειρμός τίτλου ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα