theobabis Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Η μισή Κινηματογραφικά πάντως τη θεωρώ εξαιρετικά ιδιαίτερη για να τη συμπεριλάβω. Δεν ασχολούμαι και για την ακρίβεια σιχαίνομαι να βλέπω και να ξέρω οτιδήποτε έχει σχέση με παρασκήνια και πληροφορίες που αφορούν τους συντελεστές. Ένω πολύ συχνά χρησιμοποιώ τον σκηνοθέτη για να επιλέξω ταινία, με του που αυτή ξεκινήσει κάνω τα πάντα για να τον ξεχάσω και βοηθάει πολύ σε αυτό το ότι δεν τον βλέπω. Μου καταστρέφει τον ρεαλισμό της ταινίας και αυτός είναι μάλλον και ο λόγος που θα ήθελα κατά βάθος να καταργηθεί και το επάγγελμα του ηθοποιού Όποιος θέλει βάζει, αλλιώς αν είσαστε τυχεροί το βραδάκι edit: ώπα, άκυρο το παραπάνω. Τώρα κατάλαβα ότο εννοούσες ότι το παιδί έμοιαζε στον lynch. Δε θυμάμαι να μου πέρασε από το μυαλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μια γενική εικόνα για αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Νόμιζα ότι οι πορνογραφικές ταινίες ήταν εκτός συναγωνισμού =) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Βάζω "δυνατό" στοιχείο γιατί αρχίζουν να σας μπαίνουν περίεργες ιδέες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 ας δοκιμάσουμε ένα blues brothers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δεν είναι αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 αν υποθέσω ότι μας δειχνεις τους led zeppelin, μήπως κανά spinal tap; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Αυτή είναι η ταινία, αν και σκέφτομαι σοβαρά να το πιάσω λάθος που νομίζεις ότι στην εικόνα είναι οι Led Zeppelin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Γιατί παρακαλώ; Οι led zeppelin δεν διαλύθηκαν όταν έφυγε ο Bonham; Ο Page δεν είχε τέτοια κιθάρα; Θα βάλω κάτι το βραδάκι, ελεύθερος όποιος θέλει να μου πάρει τη σειρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ένα εύκολο. Όσοι έτυχε να δουν την εικόνα, ας μην απαντήσουν (διότι δεν το σκέφτηκα πιο πριν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Πολύ αργείτε, είναι εύκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Παπά βλέπω, ταμπέλα που λέει Μοναστηράκι, έναν τύπο που κρατάει μια σακούλα..... Για Matrix μου κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 That's right! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Καλά το βρήκα??? Δεν το πιστεύω!!!!!! Είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου... Δε βάζω, περιμένω theobabi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Και έλεγα ότι τη σκαπούλαρα για σήμερα Ευτυχώς είχα μια μικρή έμπνευση. Από το 1980 και μετά, πολύ γνωστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα