Weiss Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Πάρτε μια εικόνα να παίξετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Crash? Her? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Καμία από τις δύο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 σταλόνε ορειβάτης κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Σωστή σκέψη, αλλά είναι άλλη ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpaokx Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Το non-stop με τον Liam Neeson ή μήπως το Simple Plan; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Το A Simple Plan είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δεν αναμένω να την έχουν δει και πάρα πολλοί αυτήν την ταινίαταινιάρα αλλά πρέπει να την βάλω. Ευρώπη και όποιος πιάσει τον συνειρμό της 2ης εικόνας θα τον παραδεχτώ. Η πρώτη, απλώς στιγμιότυπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 να δοκιμάσουμε ένα 1984; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Και ποιος είναι ο συνειρμός με τον David? Δεν μιλάνε αγγλικά, αλλά έπεσες αρκετά κοντά στην ημερομηνία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Λίγο ότι μου θύμισε τον πρωταγωνιστή, λίγο το ότι εστίασες στον καπνό και όχι στη φωτιά στο ss του LH και λίγο ότι η εικόνα μοιάζει σα να βγήκε από το eraserhead και παρότι δεν έχω δει το 1984, τα έχω συνδέσει ας τζογάρω και ένα σινεμά παραντίσο αν και δεν είναι σχετικά άγνωστη για να μην την έχουμε δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Nop, καμία σχέση με cinema paradiso Άντε, τόδωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 αν έβγαζα τον lynch από την εικόνα θα έλεγα άνετα come and see, αλλά δε ξέρω αν το θεωρείς ευρωπαϊκό Θα το σκεφτώ και θα επανέλθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Idi i smotri it is! Δεν είναι ευρώπη η ρωσία; Για τον Lynch απορώ που δεν το σκέφτηκες. Μου είχε έρθει τρελή φλασιά όταν έβλεπα την ταινία και δεν ήμουν και ο μόνος Didnt know David Lynch started as a russian child actor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα