Prozac Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Όταν βάζεις δεν υπάρχει εύκολη ταινία. Βασικός κανόνας. Πάντως την είπα με μεγάλο δισταγμό, θα επεφτα απο τα σύννεφα αν είχες δεί τέτοια ταινία
theobabis Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Φυσικά και την έχω δει, μάλιστα σκεφτόμουν να βάλω μια εικόνα από αυτή Να δώσω και άλλη μια, αν και η προηγούμενη είναι με διαφορά η ποιό εύκολη νομίζω
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δεν έχω δει σχεδόν καμία αλλά αναρωτιέμαι ποια μπορεί να είναι και δεν μου έρχεται τίποτα http://www.imdb.com/search/title?year=1983,1983&title_type=feature&sort=moviemeter,asc Εκτός αν είναι το videodrome επειδή τελειώνει σε "me" και μοιάζει με το "иe"
theobabis Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Η πρώτη Η δεύτερη Τρίτη, Τέταρτη Πέμπτη Έκτη και ο τίτλος είναι από το return 2003
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 bo3bpa σημαίνει return στα ρώσσικα; _____________________________________________________________________________ Ας βάλω μία. Για να δούμε...
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 να δοκιμάσω ένα blow up; Τόση ώρα έψαχνα 2η εικόνα αλλά πρόλαβες. Δεν είναι τίτλος, πονηρούλη Αν και όπως το βλέπω δεν θα είναι και το ευκολότερο. Κάνω τα δικά σου κόλπα τώρα Μετά το 90
theobabis Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 θα δοκιμάσω και ένα american pie και θα το αφήσω για τους πρωινούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα