cthulhucarbide Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Θα μπορούσε να είναι το they live, αν πρόκειται για απλή εικόνα από την ταινία. Αν και κάτι μου λέει ότι είναι τίτλος Επεξ/σία 7 Απριλίου 2014 από cthulhucarbide
theobabis Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μου θύμισε never weaken, επίσης άνετα θα μπορούσε να είναι και το liberty, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν είναι κανένα από τα δύο
damian1977 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Εγω θα πω την Γεφυρα του ποταμου Kwai... Δεν ειναι αυτο......αλλα τι ειχαμε...τι χασαμε..
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Στις επιλογές μου προσθέτω και Το Ημερολόγιο της Bridget Jones Και το A Bridge too Far. Τι είχαμε τι χάσαμε που είπε και ο αποπάνω
Prozac Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μήπως επειδή κουβαλάει έκανες λογοπαίγνιο με το Carrie;
theobabis Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 wages of fear φαντάζομαι, αν και για μια στιγμή μου θύμισε kwaidan
the_end Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 ναι, το μεροκάματο του τρόμου είναι, ίδιος σκηνοθέτης με την προηγούμενη του καρβιδίου. κατα τ'άλλα καήκατε με τους συνειρμούς ε... ελα ρε theobabi, συνέχισε έτσι
theobabis Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 80's. Πολύ εύκολη ταινία, οπότε τη συνολική δυσκολία σας αφήνω να τη μαντέψετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα