cthulhucarbide Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Σωστή η πρώτη. Γιατί το city of god? Η δεύτερη βρίσκεται πιο συνειρμικά
theobabis Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Για τα πρώτα λεπτά με το ξεπουπούλιασμα και το κυνήγι. Δε μου έρχεται κάτι τώρα άλλο άμεσο
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Θα την αφήσω κιάλλο για να την δουν και άλλοι, διότι κυριολεκτικά την ξέρουν όλοι την ταινία
bluesattack Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Θα την αφήσω κιάλλο για να την δουν και άλλοι, διότι κυριολεκτικά την ξέρουν όλοι την ταινία Νομιζεις ! Καλα κανω και δεν βλεπω Lynch , οριστε τι τραβανε οσoι βλεπουν Πλακα κανω , για την ταινια του theobabis λεω _____________________________________________________________ Λοιπόν, για αλλαγή, με μία μόνο εικόνα θα βάλω 2 ταινίες ταυτόχρονα! Είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους αλλά πιστεύω ότι μπορείτε να τις βρείτε και τις 2 με την μία Η δευτερη ταινια εχει σχεση με τζογο ? Τον μαδησαν σαν κοτοπουλο και ετσι ?
theobabis Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 απίθανο μου φαίνεται, αν και ταιριάζει με την έννοια του διαφορετικού, αλλά πρωτίστως να καλύψουμε τα νώτα μας
Prozac Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Εμένα μου μοιάζει να ποζάρει όπως η Κέιτ Γουίνσλετ στον Τιτανικό
bluesattack Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Πραγματι σαν να ποζαρει ειναι.Ειναι και λιγο σεμνοτυφο μαλλον..
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 And the Winner iiiiiiissss... Prozac Βάζει όποιος θέλει (=βρείτε μεταξύ σας)
bluesattack Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Τελικα ο Τιτανικος ηταν ? Aντε βαζω ενα ευκολακι .Τιτλος .Κλασσικη ταινια , μερικες δεκαετιες πισω hint : 2005
damian1977 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Θα πω το Leon αν και δεν πρεπει να ειναι αυτο,ετσι για να αφησω την καλημερα μου!! Το hint δεν μου ειπε κατι!
bluesattack Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Oχι Και λιγο απο υποθεση Επεξ/σία 5 Απριλίου 2014 από bluesattack
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα