Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: "Βρες την ταινία συνειρμικά"

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mulholland Dr. ???   :blink: :fear:

Και δεν το βρήκα; Στην τελευταία βλέπουμε το κουτί και το κλειδί προφανώς, στην προτελευταία προσωποποιήται η απελπισία, στην πρώτη "λερώνει τα χέρια της με αίμα", στην δεύτερη ο αλήτης, και στην τρίτη silencio??

Μλκ theobabi αν είναι όντως έτσι, με εξαίρεση την πικ με το κλειδί, καις περισσότερα εγκεφαλικά κύτταρα απόσα μούκαψε ο ίδιος ο Lynch  :confused:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μη μου τρομάζετε, οι απαντήσεις είναι πολύ ποιό πεζές  :P

Οι πρώτες δύο εικόνες

mdrive1.jpg

Η τρίτη
mdrive2.jpg

Η τρίτη και η τέταρτη, που με την κιθάρα θυμίζει Roy και δηλώνει τον τίτλο του τραγουδιού
mdrive3.jpg

Η πέμπτη
mdrive4.jpg

Ενώ δέχομαι ότι να βρεθεί η πρώτη εικόνα δεν ήταν ότι ποιό εύκολο, με παραξενεύει αρκετά που δεν έχετε συνδέσει τη Gilda με το mulholland. Σε ένα φόρουμ όπου ο David έχει πολλούς θαυμαστές το θεώρησα σχεδόν giveaway.

Τώρα όσο αφορά τις επεξηγήσεις που υπέθεσες, ακόμη και αν το ήθελα, μου φαίνεται εξαιρετικά απαιτητικό να σας ζητάω να βρείτε συσχετισμούς που μπορούν να θεωρηθούν διφορούμενοι, ή πολύ γενικοί και σχεδόν πάντα θα επιλέγω κάτι που μπορεί να οριστεί καλώς :P

ps ακόμη θυμάμαι εκείνη τη φώτο της Naomi που μας έβαλε ο καταραμένος aku (ο OP) και τη μπέρδεψα με το king kong. Τι ρεζίλι ήταν εκείνο...  :eek:

Η Gilda αναπαύεται εδώ και υπερβολικά πολλούς μήνες ξεχασμένη στον σκληρό μου, οπότε το να μην αναγνωρίσω την Ρίτα μου φαίνεται φυσιολογικό.

google search έκανα μόνο για την δεύτερη πικ και δεν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα, και για την επόμενη δεν είχα χρόνο  :P

Πάντως οι συνερμοί σου είναι σίγουρα Lynchιακοί :P

Όσο πάει σε πιάνω και περισσότερο όμως

Λοιπόν, για αλλαγή, με μία μόνο εικόνα θα βάλω 2 ταινίες ταυτόχρονα!

Είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους αλλά πιστεύω ότι μπορείτε να τις βρείτε και τις 2 με την μία

tumblr_m79ql3LplT1qbfhlso1_500.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...