bluesattack Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δεν σε πιανω μεγαλε theobabino Eπεξηγησου αναλυτικοτερα. Εννοεις p το..ιντερνικο γελακι ? Aαααα...σημαινει και βγαζω γλωσσα εξω ? Τζαμπα το smilie που βαζουμε καθε τοσο, παπαγαλια ρε φιλε Ο συνειρμος ηταν εξυπνοσκανταλιαρικος
theobabis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Έχουμε ένα emoticon που βγάζει τη γλώσσα έξω και γράφετε ως ": p", σωστά; Στην εικόνα έχουμε κάποιον που βγάζει την γλώσσα. Έπρεπε να σκεφτείτε ότι μοιάζει με το emoticon και να θυμηθείτε πως το γράφουμε edit ναι, ήταν ύπουλος, αλλά ξέρετε ότι είμαι κακός
NoisePollution Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Εγώ αλλιώς το βρήκα. Εκείνο δεξιά στην εικόνα μου φάνηκε σαν αυτό που μετρούσαμε τους αριθμούς στο νηπιαγωγείο... αλλά τώρα που το ξαναβλέπω δεν πρέπει να είναι τέτοιο. Τέλος πάντων, πάρτε ένα από μένα. Επίπεδο δυσκολίας: theobabis
bluesattack Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ενταξει δεν ειναι, αλλα θα το πω για προθερμανση.Το γαμιστερο let it ride με τον Ντρειφους ? Προσθετω και το The Natural Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2014 από bluesattack
theobabis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) να τζογάρω με kubrick και killing; edit: αφού πρόσθεσε ο blues κάτι, να προσθέσω και γω το killing του kubrick, αν δεν το αvέφερα Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2014 από theobabis
damian1977 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Αφηστε μαγκες....το βρηκα!!! Αυτο ειναι! Site: The Electric Horseman (Λεμε τωρα και καμια χαζομαρουλα να γελαμε)
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Και πως κολλάει ο κεραυνός με το killing? Εντωμεταξύ και εγώ αυτό θα έλεγα αν δεν είχε πει ότι είναι επιπέδου theobabi, διότι παραείναι προφανές
theobabis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 το άλογο λέγεται red lightning, οπότε μάλλον αυτό είναι
NoisePollution Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 να τζογάρω με kubrick και killing; edit: αφού πρόσθεσε ο blues κάτι, να προσθέσω και γω το killing του kubrick, αν δεν το αvέφερα σωστός
theobabis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ελεύθερος όποιος θέλει, αλλίιώς θα βάλω κάτι αργά
theobabis Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Πολύ γνωστή ταινία, ίσως λίγο δύσκολη, με αρκετά εύκολο συνειρμό. Πριν το 1980
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Θα ορκιζόμουν ότι είναι το American History Χ αλλά με αυτό το "πριν το 80" μου το χάλασες πολύ άσχημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα