bluesattack Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Eγω την εχω βρει αλλα δεν απανταω επιτηδες για να ερθω σαν απο μηχανης θεος οταν η κατασταση θα εχει περιελθει σε πληρες αδιεξοδο Η τριτη φωτογραφια τι ειναι ? Δεν φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Την διόρθωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Πλάκα μου κάνετε ε Πολύ αγαπητή ταινία για εδώ μέσα, θεωρείται αριστουργηματική στο είδος της. Πασίγνωστος σκηνοθέτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Σε λίγο θα μου τα διαγράψουν για σπόιλερ όπως πάει. Αγγλία, ασπρόμαυρη. Έχει ξαναναφερθεί εδώ μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Kαλα κανενας να πει ακομα το Psycho ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Kαλα κανενας να πει ακομα το Psycho ??? O σκηνοθέτης ζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Repulsion??? (ειναι σαφες οτι δεν το εχω δει...απο την πρωτη φωτο προσπαθω να το μαντεψω) ΚΑΙ ΒΑΖΩ!!!!!!!!!!!! Περιγραφη του σεναριου...ΟΧΙ τιτλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Dead snow; Edit: Ευτυχώς που το έγραψες υπόθεση και όχι τίτλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δεν ειναι 'ευκολο'...με την εννοια των κλασσικων mainstream αμερικανιων που συνηθως βαζω...... Φανταζομαι θα χρειαστουν και αλλα hints... οι πρωτες φωτο δειχνουν το βασικο σεναριο....αλλα τρεχουν και μικρες παραλληλες ιστοριες τις οποιες θα προσπαθησω να περιγραψω με φωτο.... (Ολα αυτα βεβαια μεχρι να ερθει...ξερετε ποιος...και να το αποκαλυψει καθως απο το 'περασμα' στα χιονια θα καταλαβει για ποια τιανια μιλαω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Θα κάνω μια προσπάθεια με το Behind Enemy Line μιας και ταιριάζουν και οι δύο εικόνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Οχι δεν ειναι αυτο και δεν προκειται για αμερικανικη παραγωγη!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Eχει και περασει διαγωνιστικα και απο τα μερη μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Γαλλική είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Όντως, το Repulsion ήτανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Οχι δεν ειναι Ευρωπαικη!!!!!!!! Θα βαλω σ'ενα τεταρτακι ακομα μια φωτο και θα το δωσω.... Μην σας βασανιζω.. (Προβλεπω να φαω χοντρο μπινελικι) Σχεδον το εχω δωσει..... Οχι δεν ειναι Ευρωπαικη!!!!!!!! Θα βαλω σ'ενα τεταρτακι ακομα μια φωτο και θα το δωσω.... Μην σας βασανιζω.. (Προβλεπω να φαω χοντρο μπινελικι) Σχεδον το εχω δωσει..... Edit :Συνδιαστε και αυτη την φωτο και το εχετε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα