cthulhucarbide Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Κάποια στιγμή πιάνεις το σκεπτικό του άλλου Λοιπόν, δύσκολο τίτλου. 3 λέξεις έχει συνολικά, δίνω δυο Θα επανέλθω το απόγευμα να βάλω υπόθεση
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Είναι γιαπωνέζικη πολύ cult b-movie μετά το 2000
bluesattack Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Aν και δεν παρακολουθω αυτον το στυλακι η ταινια ειναι του takashi ? Aυτος δεν ειναι που εχει φτιαξει κατι υπερβιαιες καλτιλες η τον μπερδευω με αλλον ?
damian1977 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Απο τον ολο γριφο....εγω χαρηκα μονο τα βρακακια των Τζαπωνεζακίων....τα υπολοιπα ηταν Τζαπωνεζικα του μι!!!! 1
theobabis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Εξαιρετικά εύκολο για όποιον έχει δει αυτή τη πολύ γνωστή ταινία
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Αν και μάλλον κάνω λάθος, η 2η μου θυμήζει συνήθεις υπόπτους, και για την πρώτη λέω κάτι σε μπατμαν
theobabis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ευρωπαϊκή πριν το 1970. Θα έβαζα και άλλη φώτο αλλά δεν έχει νόημα, έχω δώσει την κεντρική ιδέα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα