theobabis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αυτό θα παραήταν εύκολο. Ποιό γνωστή ταινία των 90's
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Following? Στην πρώτη πικ "ακολουθούν" την κηδεία; Μπα δε μπαίζει
theobabis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δεν έχει σημασία η κηδεία Αν δεν το καταλάβατε ακόμη, δε δέχομαι να βάλω και άλλη φώτο για αυτή τη ταινία
Prozac Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ποιό γνωστή ταινία των '90 μου πάει το μυαλό στο Matrix και κοινό με το Memento την Carrie-Ann Moss, αλλά δεν μου βγαίνουν οι φωτογραφίες
theobabis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Θα έπρεπε να σου βγαίνουν και μπράβο cthulhu για το following
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Prozac, το σκέφτηκα και εγώ το matrix λόγω της Καρυ Αν αλλά δεν το είπα διότι theobabi ήμαρτον με τον λαγό
Prozac Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Έχουν και τον Pantoliano κοινό με το Memento. Αυτό με τον λαγό, ούτε καν το θυμάμαι!!!
theobabis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αφού το σκέφτηκα εγώ όταν είδα τον λαγό, να το σκεφτείτε και εσείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα