Prozac Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Hard CandyΑυτό μου ήρθε με τους όρχεις άλλα δεν μου "καθόταν" ο jackson, μέχρι που βοήθησε ο damian
highsky Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μπορεί εύκολο μπορεί και όχι, ανάλογα αν θα πάει το μυαλό. + Looney Tunes: Back in Action το στορυ ειχε να κανει με το μπλε διαμαντι που σε εκανε μαιμου
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 αρχείο λήψης.jpg images.jpg Αν έκανε #2 αντί για #1 θα ήταν τα Σόδομα του Παζολίνι Looney Tunes: Back in Action το στορυ ειχε να κανει με το μπλε διαμαντι που σε εκανε μαιμου Είπαμε, Hard Candy.
Prozac Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Αν έκανε #2 αντί για #1 θα ήταν τα Σόδομα του Παζολίνι Όντως θα μπορούσε... Μέρος του τίτλου
theobabis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 cook, thief κτλ, greenaway (το άγαλμα κάνει μπαμ από την πρώτη στιγμή, αλλά αν δεν είχα τις επόμενες θα πήγαινα είτε σε architect, είτε σε draughtsman's contract);
damian1977 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Γιατι βρισκομαι σ'αυτο το νημα????Θα μου εξηγησει καποιος?? 1
theobabis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Από το ζωάκι που φαίνεται στη πινακίδα; Εμένα σε λαγό/κουνέλι μου φέρνει Ποιό πρόσφατο
damian1977 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Eγω θα πω ενα Donnie Darko....ετσι για την τιμη των οπλων!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα