cthulhucarbide Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Τσου Η 2η πικ είναι ο πρωταγωνιστής. Οι άλλες θυμήζουν έντονα σκηνές από την ταινία, όπως και αυτή. Είναι μεταξύ 1955-1975. Σκηνοθέτης όχι και τελείως άγνωστος, και ΔΕΝ είναι γερμανός. Επίσης --->
the_end Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 seconds? Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
the_end Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 περίεργη ταινία. άσχετο, υπάρχει πλάνο μέσα για να σκαλώνουν οι φανς του Wong Kar Wai (τύπου, δωμάτιο ξενοδοχείου με αριθμό 2046 ή κατι αντίστοιχο). theobabis αν έχεις κάτι εύκαιρο βάλε αλλιώς θα επανέλθω αργότερα -------------------------------------------------------------------------------------- δυσκολάκι 30 Νοεμβρίου 1645
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 http://www.imdb.com/title/tt0249241 Πρώτη φορά την ακούω. Πίστευες ότι ο σεισμός θα ήταν μεγαλύτερος αντιπερισπασμός
the_end Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 τέλεια να μην έχω και άγχος. μάλλον ό,τι καλύτερο έχω δει από 2000 και μετά, έτσι κουβέντα να γίνεται
theobabis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 καλύτερο και από το oldboy; Θα έβαζα άλλα έχει κολλήσει το pathfinder
the_end Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 μη βάλεις φωτό, γράψε κείμενο το oldboy ε? γερνάει με πολύ αργούς ρυθμούς υγ: cthulu μου αρκούσε που δεν έβγαινε ως 1ο αποτέλεσμα. εν τω μεταξύ στην αρχή έλεγα να βάλω μόνο την ημερομηνία χωρίς το πεντάγραμμο
theobabis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 οπότε είναι ισάξιο με το blade runner, το zerkalo και το space odyssey έτσι για να γίνεται κουβέντα
the_end Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 όπου zerkalo βάλε stalker. και μετά αναρωτήσου πώς να έμοιαζε μια ταινία του Tarr αν αποφάσιζε να κάνει sci-fi. για να απαντήσω όμως,ναι μπορεί. αλλά υπάρχουν δυο τεράστιες διαφορές. η ηλικία που τις πρωτοείδα και οι φορές που τις ξαναείδα. υγ:στο "ξαναείδα" ακολουθεί συνειρμός για το predator btw οπότε το ποστ αυταναφλέγεται υγ2: το screenshot champion και οι κανόνες του ήταν μαγευτικό δημιούργημα, μ'έπιασε νοσταλγία, δέος και απογοήτευση. sorry
theobabis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Υποψιάζομαι σαν το whity. Αλλόκοτο, αλλά αν ήσουν fan όμως θα σε μάγευε. Η μαγεία, που ο φόβος απώλειάς της δεν μου έχει επιτρέψει να ξαναδώ αγαπημένη ταινία. Η ταινία μπορεί να φύγει, η μαγεία της όμως κατά παράξενο τρόπο μένει Αν θέλετε να ξαναθυμηθούμε τα παλιά, τα screenshots μου είναι πάντα στη διάθεσή σας
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ένα εύκολο για να μην σκουριάσουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα