theobabis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 πούλαγε τσιγάρα το μαγαζί ναι, δε θυμάμαι τη σκηνή. Είναι εκεί που παγώνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες. Ήθελε να αυτοκτονήσει και ήπιε υγρό άζωτο και την δείχνει λιπόθυμη στο πάτωμα βρεγμένη(επιστημονική ανακρίβεια αυτό αλλά w/e) και τρέχει αμέσως κοντά της ο τύπος να την ζεστάνει και της βάζει κουβέρτα. Δεν ξέρω αν είναι αυτή η σκηνή που παγώνει, δεν θυμάμαι αν ξαναπάγωσε<--Ένα στοιχείο ενός πρωταγωνιστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 να δοκιμάσω και ένα leon; Τα μπάλόνια δε μου λένε τίποτα Μπορείς να μου πεις χρονική στιγμή που πίνει το άζωτο; Στη συγκεκριμένη στιγμή που από ότι καταλαβαίνω ότι αναφερόμαστε βλέπω κάτι σαν μεγάλο ποτήρι σπασμένο, αλλά δεν έχω εικόνα που το πίνει edit ώπα, πολλές είκονες έβαλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 να δοκιμάσω και ένα leon; Παρ λε βου φγανσέ? Τα μπαλόνια άμα δεν βαριόμουν θα τα έσβηνα με fotoshop, οπότε τα αγνοούμε. Το άζωτο νομίζω δεν την έδειξε να το πίνει. Την χάνουμε από το πλάνο, ακούγεται ένας θόρυβος(νομίζω) και ακολουθούμε τον πρωταγωνιστή που την βρίσκει πεσμένη λιπόθυμη. εδιτ, με λίγο γκουγκλ βλέπω πως ήταν υγρό οξυγόνο τελικά και όχι άζωτο. Το βρήκα http://movieclips.com/z4bm-solaris-movie-haris-resurrection/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Το leon Γαλλικό δεν είναι; Θα το ξανασκεφτώ αύριο αν δεν έχει βρεθεί (Με τρόμαξες ότι είχα δει κομμένη έκδοση ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δεν το ήξερα. Αλλά άμα μιλάνε αγγλικά δεν πιάνεται για γαλλικό, στην δική μου συνείδηση Σκεφτείτε το για αύριο. Σημαντική ταινία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 οκ, μετά από έλεγχο των στοιχείων λέω a bout de souffle υγ: συλλογισμός zazie dans le metro (δεν το'χω δει αλλά δες poster) -> μπα, 400 χτυπήματα -> και ποιος είναι ο αμερικάνος, χμ,Godard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Ξέχασα τη σκηνή με το όπλο, ακόμα δεν έχω καταλάβει την εικόνα με τα μπαλόνια και ήμουν βέβαιος ότι δεν έβλεπα nv, παρότι δεν νομίζω να υπάρχει ταινία του είδους στην οποία να μην υπάρχει τσιγάρο και καθρέφτης. Κατά τ' άλλα καλά πάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 οκ, μετά από έλεγχο των στοιχείων λέω a bout de souffle -> μπα, 400 χτυπήματα -> και ποιος είναι ο αμερικάνος, χμ,Godard Σωστός. Ο αμερικάνος στο παρίσι είναι η πανέμορφη Jean Seberg Ξέχασα τη σκηνή με το όπλο, ακόμα δεν έχω καταλάβει την εικόνα με τα μπαλόνια και ήμουν βέβαιος ότι δεν έβλεπα nv, παρότι δεν νομίζω να υπάρχει ταινία του είδους στην οποία να μην υπάρχει τσιγάρο και καθρέφτης. Κατά τ' άλλα καλά πάω Σε μια σκηνή Η Jean Seberg μπαίνει μέσα σε ένα μαγαζί Dior και αγοράζει ένα φόρεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 τίτλος, γελοίο για να προχωρήσετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Cabin in the Woods? Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Road to Perdition αν και δεν είναι... Into the wild ? Που ούτε αυτό Θα μπορούσε Lost Highway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 είστε μακριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Teeth? Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα